Așa arată cel mai ieftin VW Golf 8

Ce primești pentru 16.094 euro + TVA (19.153 euro TVA inclus)? O incursiune în configuratorul best-sellerului german ne relevă adevărul: mult gri, puține butoane, dotări din belșug și... trei cilindri. Așa arată cel mai ieftin VW Golf 8!
cel mai ieftin VW Golf 8

Multe companii își vor popula flota de mașini cu noua generație a compactei, iar cea mai mare parte dintre ele va alege versiunea de bază, din motive de costuri. La fel se va întâmpla și cu mulți clienți particulari, care vor avea de ales între a plăti pentru spațiul interior al unui Golf standard în detrimentul unui Polo dotat. De aceea ne-am decis să le arătăm tuturor ce vor primi în prețul de bază.

cel mai ieftin VW Golf 8

Singura nuanță gratuită la exterior este Uranus Grey, un gri închis, dar te poți bucura standard de jante pe 16 inci din aliaj, de micul eleron de deasupra lunetei și stopuri și faruri full-LED (cu reglare automată a distanței).

cel mai ieftin VW Golf 8

Interiorul este ”nemțesc” de simplu, dar foarte bine dotat: primești inclusiv climatizare automată Climatronic, iluminare ambientală cu 10 culori, cotieră centrală față reglabilă longitudinal și în înclinare, scaune confort cu reglaj lombar și pe înălțime și banchetă cu spătar rabatabil fracționat.

VW Golf 8 standard

Practic, pentru o mașină destinată flotelor auto este chiar prea mult, cu o singură excepție: ar mai trebui comandat scaunul pasager rabatabil, pentru suma modică de 72 euro + TVA. Perechea de display-uri digitale este oferită standard: instrumentarul de bord configurabil de 10,25 inci și display-ul tactil central de 8,25 inci.

cel mai ieftin VW Golf 8

Șoferul se bucură de prezența pilotului automat adaptiv ACC și a diferențialului electronic XDS, precum și de sistemul Park Pilot cu senzori de proximitate față/spate.

Citește aici super-testul comparativ cu hatch-urile în 3 cilindri!

Sub capotă lucrează motorul turbo cu 3 cilindri de 1.0 litri și 110 CP, cuplat la transmisia manuală cu 6+1 trepte. Consumul mediu declarat este de 4,6 l/100 km.

Golf VIII floteauto

Per total, echiparea standard, Life, este cuprinzătoare și reprezintă o bază excelentă pentru upgrade. Companiile și clienții privați se pot declara mulțumiți de acesta, cu singura rezervă că cel mai ieftin VW Golf 8 vine în nuanțe de gri triste atât pentru habitaclu, cât și pentru caroserie.

 

Adaugati comentariu