Advertisement

Cel mai ieftin Mercedes-Benz A-Klasse Sedan floteauto.ro
Home Piaţa auto Autoturisme Cel mai ieftin Mercedes-Benz A-Klasse Sedan costă 29.090 euro. Iată-l!

Cel mai ieftin Mercedes-Benz A-Klasse Sedan costă 29.090 euro. Iată-l!

Mulți dintre noi își doresc un ”Benz”, iar o afacere bună pare a fi cel mai ieftin Mercedes-Benz A-Klasse Sedan. Este cea mai accesibilă ”limuzină” din gama nemților. Este șansa multora de a avea o berlină premium pe mai puțin de 30.000 de euro. Însă ce primești pentru suma asta? Iată!

Nu numai clienții particulari, ci și companiile s-ar putea orienta la o flotă premium: nou apărutul ”A Sedan” pleacă de la 24.445 euro + TVA, deci nu este chiar inaccesibil. Totuși, pentru suma de bază trebuie să renunți la multe trăsături tipice casei din Stuttgart.

La exterior vei primi o vopsea Negru Nocturn uni, nemetalizată, jante din tablă pe 16 inci, cu capace la roți, faruri cu halogen și o mască neagră între ele. Habitaclul este sobru, fără accentele de design exclusiviste, tipice mărcii, cu tapițerie din stofă neagră. Însă nu veți renunța complet la stil: de exemplu, elementele negru piano și cele argintii de pe bord și uși aduc un ușor gust premium.

Însă volanul și schimbătorul de viteze nu sunt îmbrăcate în piele, iar compartimentul din tunelul central, de sub comenzile climei nu are capac. Apropo de climă, Thermatic are reglare automată a temperaturii, însă o singură zonă de confort. Pe spătarele scaunelor nu există buzunare de depozitare, iar bancheta are spătar fix, de aceea companiile ar trebui să cheltuiască ceva în plus.

➡ Citește aici testul cu A-Klasse Sedan! 💡

Motorul standard este cel turbo de 1.33 litri, dezvoltat în cooperare cu Renault și care echipează o mulțime de modele ale alianței, inclusiv modelul Dacia Duster. Niciun reproș nu-i poate fi adus: este silențios, foarte bine echilibrat, puternic și relativ economic. O mică bijuterie!

Cel mai ieftin Mercedes-Benz A-Klasse Sedan dezvoltă 136 CP și un cuplu maxim de 200 Nm de la  numai 1.460 rpm, fapt care îi permite să demareze până la 100 km/h în 9,3 secunde și să se oprească din accelerare la 216 km/h. Este cuplat standard la o cutie ce vitese manuală cu 6 trepte.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...