Video: cum cureți cea mai murdară mașină din lume?

”Lasă că o curăț week-endul viitor”, îți spui, și, după o lună, remarci că ai cea mai murdară mașină din lume. Iată, însă, un video care te învață cum să-ți transformi mașina din cocină în palat!
Cea mai murdara masina din lume floteauto.ro

Mulți dintre noi am trecut prin asta: pui un ambalaj în buzunarul ușii, ”că o să-l arunci la coș când găsești unul”, copilul se joacă încălțat cu picioarele pe spătarele scaunelor, soacra șterge condensul de pe geamuri cu palma, soția nu agață bine plasele în portbagaj și ajungi acasă cu roșiile împrăștiate pe mochetă…

Tu cum îți igienizezi mașina? 💡

Apoi, îți promiți că sâmbătă o să rezolvi totul, dar te trezești mai leneș decât oricând și o amâni pentru sâmbăta următoare. Iar gunoiul se tot adună, tapițeria mai ”câștigă” două pete, până când ajunge ca mașina din clip. Ce-i drept, cu ea nu a fost transportată o familie, ci căței, cu tot cu saliva și părul cu care vin la pachet. A, și cu mirosul și cu ghearele pe care prietenii omului le folosesc sârguincios, ca să ”scarpine” toate suprafețele din habitaclu.

Cea mai murdară mașină din lume: izbăvirea

Bun, răul a fost făcut, dar cum îl ”desfaci”? Un britanic a cumpărat acest exemplar de Mondeo la o licitație on-line, în cunoștință de cauză, însă a descoperit că între fotografii și realitate era o mare diferență. Drept urmare, înarmat cu câteva scule specifice atelierelor de detailing (aparat pentru curățat cu aburi, aspirator cu spălare, bormașină cu perie, etc.), cu produse de întreținere și cu muuuultă răbdare, a început să-și curețe ”noua” achiziție.

Cea mai murdara masina din lume floteauto.ro

Nu dispera, însă: se poate face și fără scule profesionale, dar necesită ceva mai multă perseverență. Oricum, chiar dacă mașina ta nu a ajuns într-o asemenea stare, clipul te va motiva: dacă se poate scoate la iveală mașina de sub acest dezastru, sigur a ta, care e mult mai curată, va ieși mai bine! Sport la curățat!

 

Adaugati comentariu