Advertisement
FloteAuto - Inchirieri-Masini închierieri auto
Home Piaţa auto Rent a car Ce trebuie să știi despre serviciile de închirieri auto pe termen lung

Ce trebuie să știi despre serviciile de închirieri auto pe termen lung

Dincolo de faptul că Inchirieri-Masini.ro este un aliat al celor care știu ce solicită atunci când își doresc să închirieze un autovehicul pe termen scurt, a reușit să gândească și să implementeze un concept eficient și în ceea ce privește închirierile pe termen lung, care se adresează, în mod special, antreprenorilor, managerilor – tuturor oamenilor de afaceri, în general. 

Serviciul rent a car Bucuresti pe care compania îl oferă pe termen mediu sau lung se dovedește o soluție eficientă pentru IMM-urile sau PFA-urile care, din anumite motive, nu consideră oportun să investească într-un parc auto propriu. Beneficiile unei astfel de decizii sunt importante, inclusiv prin faptul că dispare stresul închirierii unei mașini pe ultima sută de metri.

Avantajele serviciului de închirieri masini pe termen lung

Inchirieri auto Bucuresti este un serviciu pe care compania l-a gândit astfel încât să suplinească toate nevoile clienților săi care nu vor mai trebui să se preocupe de asigurări sau de întreținerea autovehiculelor pe care le conduc. Rata lunară achitată pentru un astfel de serviciu include chiar și schimbul anvelopelor în funcție de sezon.

Toate aceste gratuități incluse în serviciu îi facilitează celui care îl accesează drumul către succes, în ideea în care preocupările pentru întreținerea optimă a autovehiculului cu care se deplasează dispar. În mod evident, închirierea unui autovehicul pe termen lung facilitează rezolvarea sarcinilor zilnice într-un oraș aglomerat precum București.

Durata contractului de închiriere auto pe termen lung poate fi stabilită de comun acord, aceasta putând să ajunga chiar și la patru ani pentru serviciile business. Avantajul închirierii pentru un număr mai mare de luni putând fi văzut și în ratele plătite, mai mici, pe măsură ce timpul stabilit prin contract pentru închiriere este mai mare.

Foarte important, costurile unui astfel de serviciu pe firmă sunt deductibile fiscal 100%. Concret, închirierea unui autovehicul intră în contabilitate la “cheltuieli de afaceri”.

O sinteză a celor mai importante avantaje de care pot beneficia cei care inchiriază autovehicule le include pe urmatoarele:

  • Asigurarea este inclusă în prețul de închiriere;
  • Tot în prețul de închiriere sunt incluse impozitele și taxele de drum;
  • Costurile de devalorizare sunt acoperite;
  • Costurile de întreținere și revizie periodică sunt în grija Inchirieri-Masini.ro;
  • Inchirieri-Masini.ro asigura asistență rutieră non-stop;
  • Mașina avariată se poate înlocui;
  • Nu sunt necesare de efectuat plăți în avans.

Poate fi considerat un model de mașină mai optim de închiriat decat un altul?

În esență, nu! Modelul potrivit unei persoane care inchiriaza pe termen lung, poate fi nepotrivit pentru o altă persoană, motiv pentru care trebuie analizat foarte bine scopul închirierii. Specialiștii de la Inchirieri-Masini.ro le recomandă clienților să aleagă modele fiabile pentru oraș. Autovehicule care se pot parca ușor. Cele mai potrivite modele pot fi: Fiat Panda, Renault Grand Modus, Volkswagen Polo sau Renault Clio.

 

Pe de alta parte, daca persoanei care inchiriaza ii este necesar un autovehicul rapid si confortabil in oras, se poate orienta catre Skoda Rapid 1.0 Tsi sau Mitsubishi Colt Automat. Daca se doresc autovehicule spatioase, modele potrivite pot fi Renault Fluence Automat sau Citroen C5.

 

Nu in ultimul rand, pentru calatorii lungi in tara sau peste hotare, specialisii de la Inchirieri-Masini.ro recomanda Audi A6 Automat.

 

In concluzie, inchirierea unui autovehicul pe termen lung se va dovedi o alegere inteligenta care va contribui eficient la cresterea unei afaceri, in ideea in care cei care vor beneficia de astfel de servicii nu trebuie sa isi blocheze capitalul in bunuri.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

car sharing
Car sharingRent a car

Vrei să faci car sharing? Află cum trebuie să te pregătești pentru a câștiga bani

Serviciile de car sharing și-au făcut loc și pe piața din România,...

Rent a car

Spotawheel și carVertical – un parteneriat care oferă transparență totală pe piața mașinilor rulate din România

Spotawheel, cel mai mare dealer de auto rulate din România, și carVertical,...

închirieri de mașini
Rent a car

Mai mult de jumătate dintre site-urile brokerilor de închirieri de mașini încalcă legislația UE

Comisia Europeană și autoritățile naționale de protecție a consumatorilor au publicat rezultatele...

Închirieri mașini
Rent a car

Închirieri mașini în București: un serviciu la îndemâna oricui

În contextul în care toată lumea dorește să fie independentă și să...