Advertisement
afir
Home Finanţare Flota AFIR creşte cu 143 de vehicule, din fonduri europene

Flota AFIR creşte cu 143 de vehicule, din fonduri europene

Flota Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) va fi înnoit, prin licitaţie, cu 143 de vehicule, dintre care 131 sunt maşini de teren. Valoarea totală estimată a contractului este de 9,972 milioane de lei.

Potrivit autorităţii contractante, achiziţia este destinată „asigurării cadrului optim de desfăşurare a activităţilor specifice implementării PNDR, vital în vederea respectării normelor impuse de Comisia Europeană”.

Conform unui anunţ de participare publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP, contractul este divizat în două loturi, în funcţie de tipul vehiculului.

Astfel, lotul I cuprinde un număr de 12 autoturisme clasa AA berlină, cu o valoare toală estimată de 835.620 de lei, iar lotul II, 131 vehicule de teren, cu o valoare toală estimată de 9,1 milioane de lei,

Pentru ambele loturi, finanţarea este obţinută din fonduri europene, în cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020.

Durata contractului este de 8 luni, în criteriul de atribuire, preţul având o pondere de 97%, iar garanţia acordată suplimentar de ofertant faţă de valorile solicitate de către autoritatea contractanta prin cerinţele minime din caietul de sarcini, de 3%.

Unul dintre criteriile de selecţie a ofertanţilor este şi acela în care media cifrei de afaceri anuală pentru ultimii 3 ani financiari încheiaţi (2015, 2016, 2017) să fie cel puţin egală cu 800.000 lei (fără TVA) pentru lotul 1şi de 9.000.000 lei (fără TVA) pentru lotul 2.

Totodată, participanţii la licitaţie trebuie să demonstreze că au furnizat, în ultimii 3 ani împliniţi de la data termenului limită pentru depunerea ofertei, produse similare celor solicitate prin caietul de sarcini, în valoare individuală/cumulată de minim 585.000 lei (fără TVA) pentru lotul I şi de 6.395.000 lei (fără TVA) pentru lotul II.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 februarie 2019.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ELCEN
Finanţare

ELCEN își reînnoiește flota cu 8 autoturisme, dintre care 5 hibride

Compania Electrocentrale București (ELCEN), producător de energie electrică și termică, va achiziționa...

delgaz grid
Finanţare

Flota Delgaz Grid crește cu 33 de autovehicule cu tracțiune integrală

Compania Delgaz Grid din Târgu Mureș, specializată în producerea, transportul și distribuția...

Finanţare

Renault a livrat o flotă de 122 de ambulanțe tip A2 către IGSU

122 de vehicule Renault Master Furgon prevăzute cu dotările specifice şi echipamentele...

Finanţare

Renault a livrat o flotă de 110 vehicule Master destinate transportului elevilor din mediul rural

110 vehicule Renault Master au fost livrate ieri către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor...