Toyota Land Cruiser 70
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Cât costă o Toyota Land Cruiser 70 nouă?

Cât costă o Toyota Land Cruiser 70 nouă?

Știu că avem off-roaderi printre cititorii noștri, așa că azi o să le ofer o surpriză: o să le spun cât costă și unde găsesc o Toyota Land Cruiser 70 nou-nouță!

Mulți dintre noi asociază imaginea durului Toyota Land Cruiser 70 cu perioada 1980-1990, dar adevărul este că modelul încă se fabrică. Nu în Europa, ce-i drept, pentru că aici reglementările legate de siguranță și emisii sunt foarte dure, ci pe alte continente.

Toyota Land Cruiser 70

Toyota GR Hilux: V6 turbodiesel?

De exemplu, în Africa. Mai exact, în Africa de Sud, unde modelul se numește Land Cruiser 79 și pornește de la 593.900 ranzi sud africani, echivalentul a puțin peste 29.000 euro. Prețul se referă la versiunea pick-up cu două locuri și benă, echipată cu motorul pe benzină de 4.0 litri. Există și motoare mai mari, de până la 4.5 l V8 diesel, care ridică prețul la 35.500 euro.

Toyota Land Cruiser 70

Totodată, poate fi comandată și o versiune king-cab, cu două rânduri de locuri și benă mai scurtă, care, în funcție de motorizare, poate costa de la 33.000 euro până la 39.000 euro. Indiferent pe care o alegi, primești diferențiale blocabile pe față și pe spate și reductor de turație, dar dacă optezi pentru dieselul de top primești inclusiv 205 CP și 430 Nm de la 1.200 rpm, numai buni de atacat traseele off-road.

Toyota Land Cruiser 70

Citește aici testul cu Toyota Land Cruiser!

Pentru cei care ”nu au drum” în Africa de Sud, dar călătoresc în Dubai, am o a doua ofertă Emiratele Arabe Unite. Aici, Toyota vine cu o ofertă asemănătoare și nu prea. E drept, e tot un Land Cruiser 70, dar, pe lângă pick-upurile cu cabină simplă și dublă (de la 35.800 euro), aici găsim și o versiune de off-roader cu ampatament scurt la prețuri pornind de la echivalentul 38.000 euro. Emiratezii nu se încurcă cu motoare diesel, așa că oferta se bazează numai pe benzinarul de 4 litri, care dezvoltă 228 CP și 363 Nm/3.800 rpm și care este asistat de un rezervor de benzină de 131 l!

via motor1

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Mercedes-Benz
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Vans. Portofoliu complet

Mercedes-Benz EQT și e-Citan pot fi comandate și în România. Utilitarele de...

Vehicule comerciale uşoare

Noi caracteristici digitale și tehnologie îmbunătățită pentru Ford Transit în 2024

Ford Pro a anunțat astăzi îmbunătățiri semnificative și creșterea productivității pentru Transit...

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Iveco eDaily a ajuns în Cartea Recordurilor

IVECO eDaily – în versiunea sa de furgon de 3,5 tone –...

microbuze electrice
Vehicule comerciale uşoare

Microbuze electrice pentru elevii din 34 de comune din județul Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în luna iunie, proiectul ce vizează achiziționarea...