Cât ar cheltui românii pe trotinete electrice

Aproximativ 20% dintre români ar vrea să cumpere o trotinetă electrică până la finalul acestui an, intenţionând să chetuiască pentu achiziţia ei, în medie, de 2.000 de lei, potrivit un dintr-un sondaj realizat de evoMag.Trotineta electrica

Profilul cumpărătorului de trotinete electrice arată că acesta este bărbat (80% dintre cumpărători), cu vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani, fie pasionat de mişcare şi activităţi în aer liber, fie în căutarea unei alternative la aglomeraţia din marile oraşe pentru a economisi timp în trafic.

Potrivit sondajului evoMag, în mod obişnuit, clienţii care îşi doresc o trotinetă electrică încep prin a achiziţiona produse mai ieftine, vehiculele electrice reprezentând o categorie de produse relativ nou introdusă pe piaţa din România.

„Astfel, clienţii optează iniţial pentru un model dintr-o categorie de preţ mai scăzut, pentru că îşi doresc să beneficieze de avantajele pe care le oferă o trotinetă electrică, precum uşurinţă în deplasare şi manevrabilitate, rapiditate, autonomie etc., însă nu sunt dispuşi la investiţii mai mari. Ulterior, achiziţionează trotinete electrice mai scumpe, care oferă autonomie mai mare, sunt mai confortabile şi mai uşoare”, se arată în concluziile cercetării.

Printre criteriile care stau la baza achiziţionării unei trotinete electrice se află autonomia vehiculului, dimensiune, design, cât de rapid accelerează, puterea motorului, frâne, timpul de încărcare şi dotări (claxon, oglinzi, lumini).

 

CITEŞTE ŞI:

Personalităţi. LOUIS RENAULT şi misterul dispariţiei sale

Cine poate apela la o firmă de închirieri auto București?

Poliţa RCA şi pagubele provocate de un vehicul care a luat foc

 

 

Adaugati comentariu