Casco de la Uniqa pentru Serviciul de ambulanţe Bucureşti-Ilfov

Societatea Uniqa a câştigat, prin licitaţie, contractul de furnizare a serviciilor de asigurări facultative Casco pentru autospecialele sanitare ale Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.ambulanta

Valoarea contractului este de 934.120 lei, mai scăzută decât cea estimată iniţial, de 1.028.039 lei. Potrivit anunţului de atribuire publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, contractul are o durată de 12 luni.

La licitaţie s-au prezentat trei ofertanţi, iar în criteriul de atribuire, preţul a avut o pondere de 70%, termenul de efectuare a constatării, de 15% şi termenul de plată a despăgubirilor, tot de 15%.

Contractul anterior de furnizare a asigurărilor Casco a fost încheiat de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov cu Asirom VIG.

Anul trecut, Primăria Capitalei a achiziţionat pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov un număr de 106 autospeciale sanitare, în urma unei licitaţii de aproape 9 milioane de euro. Noile vehicule vor înlocui mare parte din parcul existent, care şi-a îndeplinit norma de casare.

La sfârşitul anului 2018, Grupul austriac Uniqa ocupa locul 10 în piaţa românească de asigurări, cu o cotă de 3,47% şi o valoare a primelor brute subscrise de aproximativ 352 milioane de lei. Grupul, prezent din 2008 în România, deţine Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă.

 

CITEŞTE ŞI:

Automobilul, principalul mijloc de transport pentru vacanţă

CNAIR achiziţionează o flotă de vehicule 4×4 de la Midocar

Când se poate returna contravaloarea rovinietei

 

Adaugati comentariu