Camioane rulate certificate de către MAN

MHS Truck & Bus, importatorul producătorului de camioane MAN în România, propune celor interesaţi oferte auto pentru achiziţionarea de vehicule rulate certificate.

Este bine ştiut faptul că achiziţionarea unui vehicul second hand, indiferent de dimensiunea sau utilitatea sa, este o acţiune cu plusuri şi minusuri. De obicei, cele de pe urmă sunt şi cele care ies cel mai repede la iveală şi pot avea urmări neplăcute pentru cumpărător/utilizator. Aceste considerente se aplică şi în cazul camioanelor şi a vehiculelor comerciale mari.

Pornind de la această idee şi pentru a veni în sprijinul clienţilor, MHS Truck & Bus a pregătit o serie de oferte auto tentante pentru camioane rulate, iar cel mai important lucru este că acestora li se poate garanta istoricul de service şi kilometrii parcurşi. Ofertele sunt valabile până la data de 31 octombrie 2014, în limita stocului disponibil. Cei interesaţi pot alege dintre cap tractoare MAN, camioane MAN, autobuze sau semiremorci.

Tot la punctele MHS Truck & Bus din ţară (Bucureşti, Otopeni, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Sibiu şi Timişoara) se derulează campania ˝În siguranţă pe şosea˝ în cadrul căreia sunt disponibile o serie de oferte speciale pentru parbrize şi pachetele de înlocuire a acestora, pentru ştergătoarele de parbriz, girofaruri, proiectoare cu LED şi anvelope Continental.

Mai multe detalii despre ofertele celor de la MHS Truck & Bus, precum şi exemple concrete, puteţi găsi la adresa: http://www.man.ro/newsletter/Newsletter/

Adaugati comentariu