Home Piaţa auto Auto rulate Camioane rulate certificate de către MAN

Camioane rulate certificate de către MAN

MHS Truck & Bus, importatorul producătorului de camioane MAN în România, propune celor interesaţi oferte auto pentru achiziţionarea de vehicule rulate certificate.

Este bine ştiut faptul că achiziţionarea unui vehicul second hand, indiferent de dimensiunea sau utilitatea sa, este o acţiune cu plusuri şi minusuri. De obicei, cele de pe urmă sunt şi cele care ies cel mai repede la iveală şi pot avea urmări neplăcute pentru cumpărător/utilizator. Aceste considerente se aplică şi în cazul camioanelor şi a vehiculelor comerciale mari.

Pornind de la această idee şi pentru a veni în sprijinul clienţilor, MHS Truck & Bus a pregătit o serie de oferte auto tentante pentru camioane rulate, iar cel mai important lucru este că acestora li se poate garanta istoricul de service şi kilometrii parcurşi. Ofertele sunt valabile până la data de 31 octombrie 2014, în limita stocului disponibil. Cei interesaţi pot alege dintre cap tractoare MAN, camioane MAN, autobuze sau semiremorci.

Tot la punctele MHS Truck & Bus din ţară (Bucureşti, Otopeni, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Sibiu şi Timişoara) se derulează campania ˝În siguranţă pe şosea˝ în cadrul căreia sunt disponibile o serie de oferte speciale pentru parbrize şi pachetele de înlocuire a acestora, pentru ştergătoarele de parbriz, girofaruri, proiectoare cu LED şi anvelope Continental.

Mai multe detalii despre ofertele celor de la MHS Truck & Bus, precum şi exemple concrete, puteţi găsi la adresa: http://www.man.ro/newsletter/Newsletter/

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Auto rulate

Mașinile rulate tranzacționate prin contracte germane sunt o problemă majoră. Cum poate fi rezolvată?

Multe dintre mașinile rulate provin din Germania, țară care este cel mai...

mașinile galbene
Auto rulate

De ce mașinile galbene se vând mai bine pe piața second hand?

În timp ce, în medie, o mașină pierde 22,5% din valoare după...

vehicule rulate
Auto rulate

Pentru români, prețul este decisiv la achiziția unui vehicul second hand

Obiceiurile cumpărătorilor de maşini din Europa variază de la o ţară la...

Mercedes-Benz
Auto rulate

Alege de la Auto Schunn unul din modelele Mercedes-Benz C Class sau CLS

Dacă ai în vedere achiziția unei limuzine Mercedes-Benz, atunci modelele C-Class sunt...