Advertisement

Home Piaţa auto Auto rulate Camioane rulate certificate de către MAN

Camioane rulate certificate de către MAN

MHS Truck & Bus, importatorul producătorului de camioane MAN în România, propune celor interesaţi oferte auto pentru achiziţionarea de vehicule rulate certificate.

Este bine ştiut faptul că achiziţionarea unui vehicul second hand, indiferent de dimensiunea sau utilitatea sa, este o acţiune cu plusuri şi minusuri. De obicei, cele de pe urmă sunt şi cele care ies cel mai repede la iveală şi pot avea urmări neplăcute pentru cumpărător/utilizator. Aceste considerente se aplică şi în cazul camioanelor şi a vehiculelor comerciale mari.

Pornind de la această idee şi pentru a veni în sprijinul clienţilor, MHS Truck & Bus a pregătit o serie de oferte auto tentante pentru camioane rulate, iar cel mai important lucru este că acestora li se poate garanta istoricul de service şi kilometrii parcurşi. Ofertele sunt valabile până la data de 31 octombrie 2014, în limita stocului disponibil. Cei interesaţi pot alege dintre cap tractoare MAN, camioane MAN, autobuze sau semiremorci.

Tot la punctele MHS Truck & Bus din ţară (Bucureşti, Otopeni, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Sibiu şi Timişoara) se derulează campania ˝În siguranţă pe şosea˝ în cadrul căreia sunt disponibile o serie de oferte speciale pentru parbrize şi pachetele de înlocuire a acestora, pentru ştergătoarele de parbriz, girofaruri, proiectoare cu LED şi anvelope Continental.

Mai multe detalii despre ofertele celor de la MHS Truck & Bus, precum şi exemple concrete, puteţi găsi la adresa: http://www.man.ro/newsletter/Newsletter/

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

SUV
Auto rulate

Te-ai hotărât să cumperi un SUV? Iată la ce trebuie să fii atent

Achiziționarea unui SUV din categoria premium poate părea un vis îndepărtat pentru...

mașini second-hand
Auto rulate

Mașinile electrice și hibride second-hand cresc în preferințele românilor. Analiză instant.ro

Prețurile de vânzare ale mașinilor second-hand vor continua să crească, anul acesta,...

Fraudă
Auto rulate

Fraudă de 15 milioane de euro în comerţul cu autoturisme second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare...

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...