BT Leasing fuzionează cu ERB Leasing

BT Leasing şi ERB Leasing, achiziţionată de Banca Transilvania de la Eurobank Group în aprilie 2018, au fuzionat, devenind o singură companie care va purta numele de BT Leasing.



bt leasing

BT Leasing face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania. Achiziţia ERB Leasing a fost realizată concomitent cu cea a Bancpost şi ERB Retail Services.

„Ce înseamnă pentru clienţii ERB Leasing, care de acum înainte vor lucra cu BT Leasing: colaborarea cu una dintre companiile de top din România, care are peste 5.500 de clienţi şi 8.500 de contracte; acces atât la ofertele de finanţare BT Leasing, cât şi la oferta integrată a Grupului Financiar BT; derularea în condiţii neschimbate a contractelor de leasing semnate cu ERB Leasing şi preluate prin fuziune de BT Leasing”, menţionează Banca Transilvania.

BT Leasing are peste 20 de ani de activitate pe piaţă, timp în care a susţinut peste 10.000 de clienţi şi a încheiat peste 20.000 de contracte.

Barclays Bank PLC a fost unicul consultant financiar al Băncii Transilvania pentru această tranzacţie. PeliFilip a oferit consultanţă juridică, iar Deloitte, consultanţă financiară pentru aspecte contabile şi de diligenţă. Mediobanca – Banca di Credito Finanziario S.p.A. şi HSBC Bank Plc au fost consultanţii financiari ai Eurobank pentru tranzacţie, iar Shearman & Sterling LLP şi Schoenherr şi Asociaţii SCA au asigurat consultanţă juridică.

Echipa Schoenherr implicată în proiect a fost condusă de Matei Florea, coordonatorul practicii de Banking & Finance şi Madalina Neagu, Partener. Avocaţii PeliFilip au fost coordonaţi de partenerul Carmen Peli.

Adaugati comentariu