Advertisement

Home Administrare flote Anvelope Bridgestone Turanza All Season 6, câștigătoarea testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023

Bridgestone Turanza All Season 6, câștigătoarea testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023

Bridgestone Turanza All Season 6, echipată cu tehnologia ENLITEN, a fost declarată câștigătoarea testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023, realizat de Auto Bild Allrad.

Anvelopa premium pentru orice anotimp, excelează la categoria privind manevrarea în zăpadă, performând „la nivelul anvelopelor de iarnă”, și primește cea mai mare notă la frânarea pe carosabil umed. La dimenisunea 235/65 R 17, anvelopa Turanza All Season 6 ocupă primul loc și este lăudată de experții de la Auto Bild Allrad ca fiind „exemplară”.

Faptul că Bridgestone Turanza All Season 6 poate excela în toate condițiile meteorologice, este demonstrat în mod special în cadrul testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri, realizat de Auto Bild Allrad. Fie că este vorba de zăpadă, condiții de umiditate crescută sau drumuri uscate, această anvelopă premium pentru orice anotimp, oferă performanțe remarcabile și este desemnată câștigătoare de către profesioniștii de testare ai revistei.

Pe lângă performanța sa imbatabilă privind manipularea și tracțiunea pe zăpadă, această anvelopă polivalentă strălucește în mod special la frânarea pe drumuri umede, oferind o „performanță impresionantă”. Având cea mai mică distanță de frânare în cadrul testului, Turanza All Season 6 nu doar depășește concurența, ci și surclasează anvelopele de vară de referință.

„Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri realizat de Auto Bild Allrad. Victoria obținută la finalul testelor nu este doar o dovadă a muncii noastre continue bazate pe cercetare și dezvoltare, ci și o dovdă a angajamentului nostru continuu pentru siguranța rutieră”, afirmă Steven De Bock, Vice President of Consumer Replacement and OE at Bridgestone EMIA. „Vom continua să ne concentrăm asupra furnizării de produse premium de cea mai înaltă calitate pentru clienții noștri, dar și pentru partenerii din industrie, consolidând astfel încrederea în mobilitatea orientată către viitor.”

Tehnologii inovatoare pentru performanțe remarcabile

Cu un control excelent și o durabilitate deosebită, Bridgestone Turanza All Season 6 este anvelopa perfectă de utilizat tot parcursul anului. A fost concepută special cu scopul de a echipa șoferii pentru provocările ce pot apărea oricând, în orice anotimp. Această anvelopă premium pentru orice sezon, a fost dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ENLITEN, o combinație a numeroase tehnologii de ultimă generație, care oferă siguranță maximă, performanțe remarcabile ale anvelopei și o îmbunătățire a performanțelor de sustenabilitate. Dezvoltată în conformitate cu angajamentul Bridgestone E8, Bridgestone Turanza All Season 6 răspunde creșterii cererii de pe piața europeană pentru anvelopele all-season, observată în ultimii ani.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...

anvelopelor de iarnă
AnvelopeJuridic

Legislația anvelopelor de iarnă în Europa

În cazul în care conduceți prin Europa în anotimpul hibernal, este important...