Bosch, unul dintre cei mai doriţi angajatori din România

Bosch ocupă locul 6 în topul celor mai doriţi angajatori din România, conform studiului realizat de Catalyst Solution. Compania este prima opţiune pentru inginerii din Cluj şi a doua opţiune pentru candidaţii cu profil tehnic, respectiv candidaţi vorbitori de limbi străine.
bosch

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, este unul dintre cei mai doriţi angajatori din România, conform unui studiu realizat de o companie specializată în soluţii de recrutare şi brand de angajator. Bosch ocupă locul 6 la nivel naţional în topul celor mai doriţi angajatori, realizat de Catalyst Solutions în 2019, în creştere cu 19 poziţii faţă de anul 2015 şi cu patru poziţii faţă de anul trecut.

Conform studiului, compania este prima opţiune pentru inginerii din Cluj şi a doua opţiune pentru candidaţii cu profil tehnic din Transilvania. De asemenea, Bosch ocupă locul al doilea în preferinţele candidaţilor vorbitori de limbi străine din zona de vest a ţării.

Studiul, aflat la a 14-a ediţie, s-a derulat pe un eşantion de peste 18.000 de respondenţi cu profil de business, socio-uman, tehnic şi farma şi a avut ca obiectiv oferirea unei perspective asupra comportamentului şi aşteptărilor candidaţilor în raport cu principalii angajatori ce activează pe plan local.

bosch„Bosch s-a concentrat în ultimii ani pe acţiuni care au dus la consolidarea brandului de angajator şi rezultatele sunt vizibile, astăzi aflându-ne pe locul şase în preferinţele angajaţilor români. La 25 de ani de la deschiderea primei filiale în România, compania continuă să îşi consolideze poziţia solidă în ţară, fie că vorbim de extinderea operaţiunilor, de iniţiative care susţin comunităţile locale şi educaţia sau de poziţionarea în topul preferinţelor candidaţilor”, a declarat Mihai Boldijar director general al Robert Bosch SRL şi reprezentantul Grupului Bosch în România.

Compania este recunoscută ca unul din cei mai apreciaţi angajatori şi la nivel gobal, având aproximativ 410.000 de angajaţi în întreaga lume şi o cifră de afaceri de 78,5 miliarde de euro în 2018.

 

Citiţi articolul integral pe www.autoxpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA Şi:

Autostrada Comarnic – Braşov, în variantă PNL

Lista Guvernului Orban. Cine ar putea fi ministrul Transporturilor

Proiectul „Vinieta Oxigen” a fost adoptat. Ce maşini vor fi interzise

 

Adaugati comentariu