De ce este bine să ai un cârlig de remorcare pe mașină?

carlig de remorcare

Știm cât de mult îți iubești mașina și suntem convinși că încerci prin orice metodă să o faci cât mai utilă. Cu ajutorul accesoriilor auto, funcționalitatea mașinii pe care o conduci poate căpăta noi direcții.

Cârligul de remorcare este una dintre componentele auto cu o mulțime de destinații, de care orice șofer ar trebui să se bucure. Investiția într-un astfel de accesoriu îți va permite să folosești mașina personală în diferite situații, ceea ce se poate traduce printr-o economie de bani pe multe alte planuri.

În rândurile următoare îți vom arăta în câte moduri poți utiliza aceste cârlige auto și cum îl alegi pe cel potrivit pentru autoturismul tău.

 

Cazare gratuită pentru tot restul vieții!

carlig de remorcaresursa foto: https://www.pexels.com/photo/white-vehicle-traveling-on-road-2416592/

Da, ai citit bine. Montarea unui cârlig de remorcare pe mașină îți va putea oferi această oportunitate de care puțini aleg să se bucure. Bineînțeles, situația în care nu vei mai fi nevoit să plătești cazarea în niciuna dintre următoarele tale vacanțe presupune și achiziția unei rulote.

Cu o investiție accesibilă, de până în 2.500 de euro, poți avea o căsuță pe roți care să te însoțească în toate concediile pe care le petreci în țară sau în Europa. Mobilitatea și confortul pe care ți-l vei asigura nu se compară cu nicio altă experiență pe care o poți avea închiriind o cabană sau o cameră dintr-o pensiune ori un hotel.

Cârligul auto te va ajuta să remorchezi rulota oriunde ți-ai dori să ajungi, pe continent.

Extra-loc pentru bagajele tale

carlig 3sursa foto: https://www.pexels.com/photo/couple-sitting-on-car-boot-2505829/

Cel mai probabil, dacă obișnuiești să pleci într-o escapadă cu întreaga familie sau cu un grup de prieteni, portbagajul mașinii va deveni neîncăpător. Gențile cu haine, gustările sau echipamentele sportive nu au cum să încapă într-un spațiu atât de îngust, cum este portbagajul oricărei mașini care nu este încadrată în categoria SUV, iar acest fapt te poate determina să renunți la diferite lucruri sau accesorii care ți-ar fi asigurat confortul.

De ce să nu aibă loc toate, împărțite echilibrat între portbagajul autoturismului și un portbagaj suplimentar, care se poate prinde cu ușurință de cârligul de remorcare?

 

Poți lua oriunde și bicicletele!

carlig 4sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-standing-near-shore-1208777/

Și ce-ar fi vacanțele departe de mijlocul tău de transport favorit? Tot cârligul de remorcare este util și atunci când vrei să iei cu tine bicicleta într-o escapadă la munte. Prins bine de cârlig, suportul îți permite să transporți până la patru biciclete, fără să îți reducă din aerodinamicitate, fiind prins în spatele autoturismului, nu pe plafonul acestuia.

Cu atât de multe destinații, cârligul auto poate primi un loc binemeritat pe podiumul celor mai căutate accesorii pentru mașină. Alegerea celui mai potrivit model pentru cea pe care o conduci este simplă:

  • alege marca autoturismului tău (de exemplu, poți opta pentru un cârlig de remorcare pentru Logan sau un cârlig de remorcare pentru Skoda);
  • alege anul sau perioada în care a fost fabricată mașina (de exemplu, 2011-2013 sau 2013 – prezent);
  • alege tipul de cârlig de remorcare pe care îl preferi (poți opta pentru varianta unui cârlig semidemontabil sau unul demontabil automat).

 

Comandă și tu un cârlig auto și bucură-te de toate avantajele pe care acest accesoriu auto ți-l poate oferi!

Adaugati comentariu