Bosch
Home Piaţa auto Industrie auto Bosch generează vânzări de peste un miliard de euro în sectorul electromobilității

Bosch generează vânzări de peste un miliard de euro în sectorul electromobilității

În materie de electromobilitate, nicio altă companie nu oferă la fel de multe opțiuni ca Bosch: de la e-Bike la utilaje pentru construcții și de la cipuri din carbură de siliciu la module e-axle preintegrate. Iar acest lucru dă roade: în domeniul electromobilității, Bosch înregistrează o creștere de două ori mai rapidă decât a pieței și anul acesta va genera vânzări de peste 1 miliard de euro.

Această afacere continuă să se dezvolte într-un ritm accelerat: până în 2025, se preconizează că cifra vânzărilor va crește de cinci ori.

Bosch„Electromobilitatea va deveni o afacere de bază pentru noi, iar mobilitatea fără CO2 o zonă de creștere. Transformăm provocările în oportunități: așa facem lucrurile la Bosch. Aceste domenii de dezvoltare includ, de asemenea, conducerea automatizată. Asistența la condus este baza pentru toate nivelurile de conducere automatizată. Cu o rată de 40 de procente, liderul de piață Bosch înregistrează o creștere mai rapidă decât a pieței și în acest domeniu. Poziția sănătoasă a companiei în domeniile electromobilității și conducerii automatizate o ajută să se mențină cu succes într-un mediu de piață marcat de criza Covid, lipsa cipurilor și transformarea și mai rapidă a sferei mobilității: veniturile din vânzări ale sectorului său de activitate Soluții de mobilitate vor crește anul acesta cu 10 procente. „Bosch este un lider în materie de tehnologie, iar acest lucru înseamnă succes în afaceri”, a declarat dr. Volkmar Denner, președintele consiliului de administrație Bosch, la IAA Mobility 2021 de la München.

Conducere electrică – un progres major datorită înaltei tehnologii Bosch

Electromobilitatea va fi capitolul următor al poveștii de succes Bosch. Cu investiții inițiale în valoare de 5 miliarde de euro până în prezent și cele mai eficiente soluții pentru sisteme de propulsie electrice de pe piață, compania își aduce contribuția pentru un progres major al acesteia. Doar anul acesta, la investițiile inițiale vor fi adăugate încă 700 de milioane de euro. Bosch se consideră o companie proactivă care modelează viitorul.

„Ne pregătim pentru creșterea cererii de autovehicule electrice în lumea întreagă. La nivel mondial, ne așteptăm ca 60 de procente din numărul total al autovehiculelor nou înmatriculate în 2035 să fie electrice”, a declarat dr. Stefan Hartung, membru al consiliului de administrație și președinte al sectorului de activitate Soluții de mobilitate.

În materie de e-bikes Bosch demonstrează de zece ani că inovația poate crea piețe noi. Obiectivul companiei este de a modela mobilitatea viitorului în cadrul întregii game.

„Trebuie să fie ecologică, dar în același timp și accesibilă și atrăgătoare și nu în ultimul rând să respecte obiectivele ambițioase stabilite de UE. Numai în acest fel va fi asigurată mobilitatea oamenilor și a mărfurilor și în viitor”, a adăugat Denner.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 25,5% în primele 7 luni

Romsilva își ”înverzește” flota cu 5 mașini de teren hibride

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Bosch
Industrie auto

Bosch inaugurează a doua clădire de birouri pentru Centrul de Inginerie din Cluj

Bosch a inaugurat cea de-a doua clădire de birouri construită în cadrul...

Industrie auto

Cum să alegi cele mai potrivite covorașe auto pentru mașina ta? 5 sfaturi utile

Diversele tipuri de covorașe auto joacă un rol esențial în menținerea curățeniei...

bosch
Industrie auto

Bosch își propune să se claseze printre primii 3 furnizori de pe piețele sale cheie din toate regiunile lumii

Grupul Bosch și-a mărit cifra vânzărilor și veniturile în 2023 și își...

Dongfeng
Industrie auto

Italia a inițiat discuții cu Dongfeng Motor Group pentru deschiderea unei unități de producție

După ce a pierdut în fața Spaniei investiția companiei Chery Auto, Guvernul...