Bollinger B2CC șasiu – electric și foarte personalizabil

Cea mai iubită versiune de vehicul comercial: Bollinger B2CC șasiu lasă companiile să-și ”croiască” propria flotă de utilitare electrice după chipul și asemănarea activităților pe care le desfășoară.
Bollinger B2CC șasiu floteauto

Probabil cel mai așteptat model dintr-o gamă de comerciale este versiunea șasiu. Mai ieftină decât oricare alta, oferind posibilitatea companiilor cu activități speciale să-și caroseze fiecare exemplar după bunul plac, varianta șasiu oferă posibilități nemărginite de personalizare.

Bollinger B2CC șasiu floteauto

Iată cele mai ieftine LCV-uri din România!

Este și cazul nou apărutei versiuni Bollinger B2CC șasiu, care sparge gheața cu două variante de cabină: single cab și crew cab (cu două și patru uși). Fiecare dintre ele are o sarcină utilă de 2,3 tone, iar platforma este suficient de modulară încât să permită configurarea diferitelor ampatamente.

Bollinger B2CC floteauto

La fel ca și surorile sale, SUV-ul B1 și pick-upul B2, și varianta șasiu vine cu suspensie hidro-pneumatică self-levelling și cu capacități serioase de rulare în teren accidentat, datorită celor două motoare electrice aflate pe fiecare punte. Pachetul de baterii are o capacitate maximă de 120 kWh.

Nissan Navara vs Toyota Hilux

”B2CC este o variantă ideală pentru municipalități, servicii de ridicat autoturisme, vehicule de urgență, aeroporturi, construcții, activități în natură, (…) securitate, armată, etc.”, spune CEO-ul Rober Bollinger.

Bollinger B2CC floteauto

Vehiculul proiectat și asamblat în Statele Unite va fi disponibil începând cu a doua parte a anului 2021, în timp ce versiunile SUV și pick-up vor apărea în prima parte a anului viitor.

 

Adaugati comentariu