Advertisement

Bicicleta Bosch eBike Design Vision floteauto.ro
Home Piaţa auto Flotă verde Bicicleta Bosch: aspect simplu, tehnică de vârf

Bicicleta Bosch: aspect simplu, tehnică de vârf

Compania germană serbează primul deceniu în care a activat pe piața bicicletelor cu un model excepțional. Bicicleta Bosch are un aspect curat și poate fi construită cu actuala tehnică Bosch chiar azi!  

Poate că fix așa ar trebui să încep: acesta nu este genul de bicicletă-concept pe care nu o vei vedea, probabil, niciodată pe șosea. Dimpotrivă, la proiectarea și asamblarea sa, Bosch a folosit numai componente pe care le are azi în ofertă. Bine, asta nu înseamnă că o vei și vedea de mâine depășindu-te în drum spre serviciu, ci doar că, dacă s-ar pune problema, ar putea fi construită acum, chiar dacă se numește eBike Design Vision.

Bicicleta Bosch eBike Design Vision floteauto.ro

 

➡ Aceasta este bicicleta electrică cu autonomie 200 km! 💡

Probabil că cei mai mulți dintre noi își imaginează implicarea Bosch în lumea bicicletelor electrice simplu, doar pe ramura motoarelor. Ei bine, nu: Bosch produce inclusiv baterii Li-ion, ciclo-computere și afișaje, frâne cu ABS și chiar perechi de ochelari inteligenți, care afișează în raza vizuală a biciclistului diverse informații.

Bicicleta Bosch eBike Design Vision floteauto.ro

Bicicleta Bosch: componentele

Drept urmare, la celebrarea a 10 ani de la debutul în lumea bicicletelor, nemții au încorporat toată tehnologia actuală într-o bicicletă electrică ”demo”: eBike Design Vision. Are cadru din fibră de carbon, în care este integrată bateria PowerTube 625 de 17,4 Ah, capabilă să înmagazineze 625 Wh, iar ghidonul integrează ciclo-computerul Nyon, în timp ce unitatea frânelor ABS este invizibilă, fiind integrată (probabil) în pipa neobișnuit de lată. Acestea sunt artificiile care îi permit bicicletei să aibă un aspect atât de curat și ”închegat”.

Bicicleta Bosch eBike Design Vision floteauto.ro

➡ Bicicletă electrică vs trotinetă vs scuter! 💡

Totuși, portbagajul din față pare solidar cu furca, nu cu cadrul, fapt care ar putea influența negativ manevrabilitatea. Motorul dispus central este un Bosch Performance CX ce dezvoltă 85 Nm, imprimă singur o viteză de 25 km/h inclusiv în rampele abrupte și integrează mecanismul pedalier. Însă poate cel mai intrigant aspect al bicicletei este suspensia spate complet ascunsă în cadru, care nu strică aspectul de hadtail al bicicletei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

vehicule electrice
Flotă verde

Încărcarea încă încetinește achiziționarea unui vehicul electric. Studiu GiPA

Utilizatorii noi de vehicule electrice sunt mulțumiți de experiența de conducere, deși...

electrificarea flotelor
Flotă verde

Leaseurope către UE: ”Nu forțați electrificarea flotelor corporative. Stimulați-o!”

În loc să forțeze companiile să-și electrifice complet flotele de vehicule, UE...

marea britanie
Flotă verde

Marea Britanie va devansa interzicerea mașinilor termice noi cu 5 ani, în 2030

Flotele din Marea Britanie vor trebui să-și accelereze planurile de electrificare a...