Advertisement
Autonom Lease
Home Finanţare Leasing operaţional Bergenbier și-a externalizat parcul auto către Autonom Lease

Bergenbier și-a externalizat parcul auto către Autonom Lease

Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare, și producătorul de bere din România, Bergenbier S.A., au încheiet unui parteneriat pentru externalizarea parcului auto. Pentru prima dată de la înființare, Bergenbier alege acest tip de serviciu, renunțând la achiziția directă în favoarea pachetului complet de servicii de leasing operațional oferit de Autonom Lease.

Societatea de leasing operațional a început în luna iulie livrarea noii flote de autovehicule a companiei producătoare de bere cu două loturi de mașini Skoda Fabia destinate echipei de vânzări. Contractul de leasing între cele două părți a fost semnat în luna mai a acestui an și presupune înlocuirea pe loturi a flotei Bergenbier destinate echipelor de vânzări și management. Cele două companii estimează că procesul de înlocuire a vechii flote va fi finalizat în prima parte a anului 2023.

De acum vom împărți cu Bergenbier S.A. responsabilitatea de a aduce savoarea berii autohtone pe mesele românilor. Vom asigura pe termen lung nevoia de mobilitate a echipelor de vânzări și management a noilor noștri parteneri. Le mulțumim pentru încredere și le oferim în schimb garanția lucrului bine făcut. Este începutul unei relații frumoase și durabile. Prietenii știu cum să evolueze împreună.” a precizat Valentin Coca, Director Național Vânzări Autonom Lease

Grupul Autonom este un jucător cu experiență de peste 15 ani pe piața de leasing operațional, rent a car și asistență rutieră din România și va prelua întreaga responsabilitate a întreținerii flotei Bergenbier. Serviciile de asistență rutieră oferite Bergenbier pe parcursul ultimilor ani de către Autonom Assistance au evoluat natural către externalizarea completă a serviciilor de administrare și mentenanță a întregii flote.

Pentru o rată lunară fixă, riscurile, costurile de achiziție, asigurările, taxele și impozitele, mentenanța, monitorizarea, reparațiile și alte costuri administrative sunt preluate de către compania de leasing operațional, sprijinind astfel eficiența business-ului și asigurând în același timp predictibilitatea costurilor.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, pornită în 2006, în Piatra Neamț și este un jucător în top 5, după cifra de afaceri, în sectoarele principale de activitate: leasing operațional și închirieri auto.

Compania oferă soluții moderne de mobilitate și finanțare precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente. Acestea sunt furnizate printr-o rețea națională unică, prezentă în 36 de orașe din România, iar compania operează o flotă de peste 12.000 de mașini.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Vânzările de mașini noi ”verzi” le-au depășit, în primele 7 luni, pe cele de mașini diesel

Creștere cu 24,8% pentru afacerile din transporturi în primele 6 luni

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...