BCR Leasing aprobă cererile de finanţare în mai puţin de două ore

BCR Leasing a implementat o platformă software care îi permite să ofere un răspuns preliminar la cererea de leasing în câteva minute şi să aprobe contractul într-un interval de timp mai scurt de două ore, iar după optimizarile programului pilot, va ajunge la mai puţin de o oră.

Compania a dezvoltat un sistem de aprobare în colaborare cu Grupul Erste, care a fost perfecţionat şi la care s-a făcut “fine-tuning” pe o perioadă de aproximativ 1 an.

Concomitent, pentru automatizarea introducerii datelor clienţilor, pentru interogări din surse externe necesare colectării de documentaţie la dosar şi pentru verificarea bonităţii clienţilor în complicatul proces de analiză financiară, BCR Leasing a ales cel mai complex portofoliu de servicii şi date despre companiile din România, dezvoltat de Starbyte. Acesta oferă, în timp real, datele clienţilor, indicatori financiari şi alte informaţii relevante aflate în diverse surse publice.

În urma implementării soluţiei, clientul poate primi răspunsul de aprobare preliminară în câteva minute, după ce managerul de vânzări completează în aplicaţie doar CUI-ul, datele bunului, avansul şi numărul de rate, la o simplă apasare pe buton, fără să se mai solicite vreun document financiar.

Adaugati comentariu