BCR Leasing aderă la Programul IMM Leasing de Echipamente şi Utilaje

BCR Leasing a aderat la programul IMM Leasing de Echipamente şi Utilaje de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii, prin acordarea de finanţări în leasing financiar pentru achiziţia de echipamente mobile şi utilaje, vehicule utilitare, autobuze şi autocare, echipamente IT şi tehnologia informaţiei.
BCR Leasing

În cadrul acestui program se pot înscrie IMM-urile din domenii precum producţie, comerţ sau prestări de servicii.

BCR Leasing„Considerăm că programul IMM Leasing de Echipamente si Utilaje creează oportunităţi pentru companiile antreprenoriale româneşti. Accesul la garanţiile de stat, precum şi la costurile subvenţionate, reprezintă o soluţie bună de eficientizare a afacerii şi permite direcţionarea resurselor proprii ale companiilor către alte proiecte. Pe de altă parte, susţinerea accesului IMM-urilor la tehnologii noi este o prioritate strategică pentru BCR Leasing. Şi prin aderarea noastră la acest program rămânem consecvenţi cu ceea ce ne-am propus: să susţinem clienţii noştri oferind soluţii de finanţare de tip leasing, care să-i ajute în ceea ce îşi propun”, a menționat Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing.

Programul ”IMM Leasing de Echipamente și Utilaje” este un program multianual de încurajare şi de stimulare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi a întreprinderilor afiliate care au un număr egal sau mai mare de 250 de angajaţi.

Plafonul total al garanţiilor care pot fi acordate în acest program este de 1,5 miliarde lei, iar valoarea maximă cumulată a finanţărilor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul acestei facilităţi este de 5 milioane de lei.

 

CITEȘTE ȘI:

Cel mai ieftin Citroen C3 model 2021 costă 12.500 de euro. Iată ce oferă!

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru finalizarea Variantei de Ocolire Mihăilești

Care este termenul de plată al despăguburilor RCA

 

 

Adaugati comentariu