Cel mai ieftin Citroen C3 model 2021 costă 12.500 de euro. Iată ce oferă!

Cel mai ieftin Citroen C3 facelift costă 10.504 euro fără TVA, preț în care vine însoțit de un motor aspirat cu 3 cilindri și o cutie manuală cu 5 trepte. Iată cum arată și ce dotări are!
Cel mai ieftin Citroen C3 2021 floteauto.ro

Când spunem Citroen C3, ne gândim la cel mai șic hatch mic, care oferă o combinație fascinantă de culori, forme și dotări. Ei bine, pentru a ajunge la această imagine, trebuie investiți bani în dotări suplimentare. Nu este, însă, și cazul companiilor auto, care optează, de obicei, pentru versiunile de bază. Iată, deci, ce oferă cel mai ieftin Citroen C3 model 2021.

Cel mai ieftin Citroen C3 2021 floteauto.ro

 

Cel mai ieftin Citroen C3 – echipare

La exterior vei primi o caroserie vopsită într-o singură nuanță, Alb Banquise, și dezbrăcată de protecțiile laterale Airbump. Jantele, deși în fotografiile luate din configuratorul Citroen apar a fi din aliaj, sunt, de fapt, confecționate din oțel și acoperite cu capace de roți Arrow. Nota bene, încă de la cea mai slabă echipare, farurile eco-LED (pe fază scurtă și lumini de zi) sunt standard.

Cel mai ieftin Citroen C3 2021 floteauto.ro

➡ Iată ce-ți oferă cel mai ieftin VW Golf 8! 💡

Spre deosebire de rivali, interiorul vine în două nuanțe, ceea ce înveselește considerabil atmosfera versiunii de bază. Scaunele, deși identic profilate cu cele ale versiunilor scumpe, sunt mai simple (fără cusăturile stilate din tapițerie). Nu duci lipsă de dotări: geamuri electrice față, radio cu 4 boxe, DAB și conexiune Bluetooth, precum și aer condiționat manual. Practic – tot ce-ți trebuie pentru o călătorie relaxantă. Și bancheta este rabatabilă, ca să încarci în portbagaj tot ce-ți propui. …sau ce-ți permit cei 300 l, expandabili la 922 l.

➡ Configurează-ți propriul C3 aici! 💡

Sub capotă lucrează motorul aspirat, cu 3 cilindri, PureTech, cu sistem Stop/Start, care dezvoltă 83 CP și promite un consum mediu de 4,3 l/100 km. Cuplul maxim de 118 Nm este atins la 2.750 rpm, iar accelerația 0-100 km/h durează 13,3 secunde.

 

 

 

 

Adaugati comentariu