Barele profesionale, pentru o flota auto completă
Barele profesionale

Profesionalismul unei flote auto se traduce în doar două cuvinte: servicii complete. Diversitatea companiilor ce dețin flote auto este una foarte mare. Atunci ce le diferențiază?

Atunci când un business din domeniul transportului face ceva diferit față de competitorii său atunci se accentuează diferența.

Una dintre cele mai viabile soluții pentru ca flota auto a companiei tale să se diferențieze de concurență este una foarte simplă. Capacitatea mașinilor tale de a transporta marfă este un lucru crucial. Așa că, nu ai vrea o soluție ușoară ce îți poate câștiga respectul clienților tăi?

Cea mai realistă soluție pentru mărirea capacității de transport a flotei auto ne duce în zona barelor transversale profesionale.

Ce sunt barele transversale profesionale?

Barele profesionale reprezintă un produs prin intermediul căruia poți transporta mărfuri cu mare ușurință. Acestea sunt similare cu barele transversale tradiționale, dar sunt construite pentru o durabilitate mult mai ridicată și sarcini mult mai mari de transport. Poți transporta marfă cu greutate de până la 200 de kilograme.

Barele profesionale

Cum se montează barele profesionale?

Montajul barelor de acest tip se realizează pe plafonul autoturismelor, iar pașii ce trebuiesc urmați vă garantează o montare sigură între 30 și 40 de minute. Montajul propriu-zis presupune mai întâi verificarea autoturismului pe care urmează să fie montate barele.

Este foarte important de știut marca mașinii, modelul, anul de fabricație, lungimea (de la L1 pana la L5)(înălțimea de la H1 până la H4).

Barele profesionale se montează la punct fix cu sistem special de prindere.

Ce se poate monta pe barele profesionale?

Barele profesionale permit montarea de cutii portbagaj pentru transport mare de marfă. Totodată, pe acestea pot fi atașate suporți de scară, paravânt pe prima bară, rolă pe ultima bară pentru o încărcare mai ușoară a materialelor pe mașină.

Barele profesionale, soluția pentru mine?

Pentru orice business eficiența este un lucru extrem de important. Cu aceste bare vei putea ridica nivelul serviciilor pe care le oferiți prin flota auto a companiei. Vizitând magazinul SuportBicicleta.ro vei putea găsi produsul potrivit autoturismelor din flota companiei.

De asemenea, SuportBicicleta.ro te poate ajuta cu elemente de consiliere privind alegerea barelor potrivite. cu sfaturi de mentenanță a produsului, în așa fel încât, serviciile companiei tale să fie la cele mai ridicate standarde.

 

Adaugati comentariu