Banca Națională caută service auto pentru flota sa multimarcă

Banca Națională a României a lansat licitația pentru achiziționarea serviciilor de reparații și întreținere a autovehiculelor aflate în parcul propriu, valoarea estimată a contractului fiind de 570.100 lei.
reparaţiile auto

Potrivit autorității contractante, flota este compusă din autovehicule marca Dacia, Ford, Isuzu și Toyota, pentru care sunt necesare servicii de reparații și întreținere, respectiv revizii periodice, ITP, reparații (inclusiv înlocuiri de piese de schimb) înlocuire, depozitare și vulcanizare de anvelope, depanare/tractare/transport, după caz.

Contractul este împărțit în loturi, în funcție de marca autovehiculelor, durata acestuia fiind de 24 de luni, respectiv 30 iunie 2023.

Totodată, pentru toate loturile, criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Astfel, valoarea estimată pentru serviciile de reparație destinate lotului 1 (Dacia) este de 53.110 lei, pentru lotul 2 (Ford) – 35.000 lei, pentru lotul 3 (Isuzu) – 17.500 lei, iar pentru lotul 4 (Toyota) – 464.490 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 mai 2021.

În cazul în care se constată existența a două sau mai multe oferte, cu prețuri egale, clasate pe primul loc, Banca Națională va solicita depunerea de noi oferte de preț, contractul urmând să fie atribuit ofertantului a cărui propunere financiară are cel mai mic preț. Menținerea egalității ofertelor, din punct de vedere al prețurilor totale ofertate, după etapa de reofertare, conduce la anularea procedurii de atribuire, nu înainte de evaluarea prealabilă a acestora.

 

CITEȘTE ȘI:

Localitatea Jilava din jud. Ilfov a ieșit din carantină. În Domneşti, Pantelimon şi Voluntari a fost prelungită

Proiect de modificare a Codului Rutier privind permisul de conducere suspendat

Înmatriculările de autoturisme, în scădere cu 25,8% în primele trei luni din 2021

 

 

Adaugati comentariu