Advertisement

Best electric car
Home Piaţa auto Flotă verde Autoturismele finaliste în cursa „Best Electric Car 2024” ajung weekend-ul acesta la București Mall

Autoturismele finaliste în cursa „Best Electric Car 2024” ajung weekend-ul acesta la București Mall

București Mall, primul centru comercial modern din România, susține mobilitatea sustenabilă și tehnologia în domeniul auto și aduce în fața vizitatorilor săi cele 7 finaliste ale competiției din acest an, Best Electric Car 2024, eveniment reper în industria automobilelor electrice.

Astfel, în perioada 10-12 mai 2024, centrul comercial din inima capitalei invită vizitatorii să descopere viitorul mobilității electrice în România, într-un singur loc, și mașinile electrice de top disponibile pe piața auto locală.

Cele 7 finaliste în cursa pentru titlul „Best Electric Car 2024” sunt:

BMW iX2

Best Electric Car

 

Hyundai Ioniq 6

Best Electric Car

 

Kia EV9

Best Electric Car

 

MG4

Best Electric Car

 

Renault Scenic E-Tech (un model unic în țară)

Best Electric Car

 

Volkswagen ID.7

Best Electric Car

 

Volvo EX30

Best Electric Car

Best Electric Car va premia cea mai bună mașină electrică a anului, în urma unei analize aprofundate a fiecărui model participant, pe 15 mai 2024, în cadrul unei ceremonii speciale, care va avea loc la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Cu zeci de modele exclusiv electrice lansate în fiecare an, consumatorii au nevoie de un ghid în alegerea celei mai bune opțiuni pentru nevoile lor și devine important să fie informați, să cunoască și să înțeleagă noile tehnologii din industrie. Best Electric Car își propune să ierarhizeze în fața publicului cele mai competitive modele din această categorie, ținând cont de toți factorii, de la performanțe la accesibilitate, trecând prin prisma utilității și a responsabilității pe care o avem fiecare dintre noi pentru o lume mai curată.

București Mall se alătură acestei inițiative, prin care contribuim cu toții la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității vieții în orașele noastre.

Organizată de grupul Auto Expert Media, în colaborare cu un juriu format din specialiști de top în domeniul auto, competiția aduce în prim-plan toate mașinile electrice disponibile pe piața din România.

Astfel, toți cei care ajung în București Mall, în acest weekend, vor avea ocazia să descopere cele mai competitive modele electrice din piață.

Parteneri

Best Electric Car in Romania – Powered by Arval

Fondată în 1989 şi deţinută în integralitate de BNP Paribas, Arval este leader european al industriei de leasing operaţional full service. Pe piaţa din România compania este prezentă din 2006 şi are ca obiectiv principal  managementului şi optimizarea mobilităţii flotelor clienţilor.

Produsele Arval se împart în 3 categorii principale: Long Term (25 – 57 luni),  Mid Term (1-24 de luni), Sale & Lease-Back şi sunt acompaniate de o gamă vastă de servicii cum ar fi mentenanţa, asigurarea, serviciul de anvelope (de la achiziţie pana la stocaj), vehicul de înlocuire, management combustibil şi multe altele, sub forma unei singure rate lunare.

Astăzi, după mai bine de trei decenii de servicii şi soluţii impecabile, Arval a îmbrăţişat o nouă viziune, una bazată pe o lume aflată în permanentă schimbare şi în care mobilitatea şi sustenabilitatea devin elemente cheie în dezvoltarea oricărei afaceri. Astfel, noua strategie Arval Beyond aduce această viziune la un nivel fizic, palpabil şi se regăseşte în toate verticalele companiei, de la cultura internă şi până la modalităţile noi de ofertare, cu focus pe maşinile hibride şi electrice.

Partener principal: Bosch Car Service

Service-urile auto moderne se confruntă cu provocări majore, dar toate acestea pot fi transformate în oportunități noi și puternice: dezvoltarea rapidă a digitalizării, electronice noi, tipuri noi de autovehicule hibride și noi tehnologii, modele noi de afaceri, ca de exemplu gestionarea flotelor și afacerile online. Service-urile auto pot poate profita de toate aceste oportunități atât timp cât beneficiază de o susținere adecvată. Iar o soluție poate să fie Bosch Car Service, lider mondial recunoscut în domeniul service-urilor auto interconectate, susținut de o rețea puternică, bazată pe forța numelui Bosch și a reputației acestuia, dar și de sisteme și procese care îi ajută pe parteneri să depășească provocările și să sporească eficiența activității. Fără să mai vorbim despre faptul că multe tehnologii care sunt acum standarde în industrie au fost create de o companie care, de peste 125 de ani, furnizează componente și piese de schimb pentru industria auto.

Partener de încărcare: Eldrive

Eldrive un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia este inclusă în planurile de extindere. În momentul de față sunt active peste 800 de stații de încărcare în rețeaua Eldrive.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stațiile de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți. Eldrive România are acoperire națională și își extinde permanent rețeaua de încărcare, atât în orașe, cât și pe șoselele din țară. Scopul Eldrive este de a deveni cel mai important jucător din România pe piața de alimentare a autovehiculelor electrice.

Site-ul oficial al companiei este www.eldrive.eu.

Parteneri

București Mall Vitan

Este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de 25 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, magazinul Douglas este unul dintre cele mai mari din țară, iar Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie.

Hotel TTS Spa & Wellness

Hotelul TTS 4* Spa & Wellness se află situat pe strada Mihai Eminescu nr. 225, foarte aproape de Spitalul de Recuperare Cardiovasculara, în renumita zonă Valea Zânelor din staţiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală. Hotelul TTS 4* Spa & Wellness se află la 37 km de Sfântu Gheorghe, la 67 km de Băile Tuşnad şi la 43,5 km de Balvanyos. Hotelul dispune de 53 de camere duble și single, 3 apartamente family, 1 apartament deluxe și 1 apartament prezidențial, dotate cu TV cu ecran plat, balcon, internet WiFi, baie cu duș, uscător de păr.

Hotelul dispune de o zona de Wellness & Spa unde oaspeții se pot răsfăța la masaj, pot face saună uscată finlandeză, pot merge în camera salină sau se pot bucura de beneficiile înotului și/sau gimnasticii în piscină. În plus, găsiți aici și o bază proprie de tratament balneo-climateric.

Vitesco Technologies

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sisteme inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsie electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de tratare a gazelor de evacuare.

Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania. Compania germană este prezentă în România cu centre de inginerie în Timișoara, Iași și Sibiu și o unitate de producție în Brașov, însumând 3.000 de angajați. Unele tehnologii sunt realizate și în România pentru câteva dintre modelele electrice cu care vom participa la Best Electric Car in România.

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor

Ministerul Mediului realizează politica la nivel naţional în domeniile protecţiei mediului înconjurător, economiei verzi, biodiversităţii, ariilor naturale protejate, schimbărilor climatice cu privire la toate sectoarele şi subsectoarele pe care le administrează, elaborează strategia şi reglementările specifice de dezvoltare şi armonizare a acestor activităţi în cadrul politicii generale a Guvernului, asigură şi coordonează aplicarea strategiei Guvernului în domeniile sale de competenţă, îndeplinind rolul de autoritate de stat, de sinteză, coordonare, reglementare, monitorizare, inspecţie şi control în aceste domenii. Ministerul Mediului acţionează pentru a proteja mediul şi resursele naturale, pentru a garanta generaţiei actuale şi celor viitoare un mediu curat, în armonie cu dezvoltarea economică şi progresul social.

 

 

CITEȘTE ȘI:

BYD va construi a doua fabrică de mașini electrice în Europa. Prima, în Ungaria, va începe producția din 2025

Protecționismul european și îngrijorarea producătorilor auto

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteFlotă verde

Cum a redus HP emisiile de CO2 și costurile flotei

Adoptarea vehiculelor hibride, reducerea numărului de furnizori și dimensionarea corectă a flotei...

Înverzirea flotelor corporative
Flotă verdeJuridic

Înverzirea flotelor corporative. Consultarea europeană se apropie de final

Deschisă în februarie 2023, consultarea publică a Comisiei Europene privind ecologizarea flotelor...

acea
Flotă verdeIndustrie auto

ACEA, despre taxarea importurilor din China: Concurența sănătoasă stimulează inovația și alegerea consumatorilor

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a luat act de faptul că...

Flotă verde

IVECO lansează oficial, în România, eDaily, platforma complet electrică pentru autoutilitare mici

IVECO anunță lansarea pe piața din România a vehiculului complet electric IVECO...