Autostrada de Centură Bucureşti. Câştigător desemnat pentru Lotul 1, Semi-inelul de nord

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere *CNAIR) a transmis, luni, ofertanţilor rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a Lotului 1 de pe Autostrada de Centură Bucureşti, Sector Centura Nord.centurii Bucureşti Sud

Ofertantul desemnat câştigător este Nurol Insaat ve Ticaret, cu preţul de 746,76milioane de lei, fără TVA şi un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară şi 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 34 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 22 de luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie a acestora este de 10 ani.

Lotul 1 are o lungime de 17,5 km, fiind cuprind între km 2+500 – km 20+000.

Potrivit CNAIR, semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Traseul Lotului 1 de pe Autostrada de Centură Bucureşti, Sector Centura Nord, se desfăşoară pe raza judeţului Ilfov, între DJ 601A (Dragomireşti Vale – Bacu) şi DN1, în dreptul localitătii Corbeanca. De-a lungul traseului vor fi amenajate două noduri rutiere la intersecţia cu DN7 Bucureşti-Piteşti la km 9+400 şi cu DN1A Bucureşti – Ploieşti – Săcele, la km 12+130. În cadrul contractului vor fi construite 10 poduri şi pasaje.

Autorităţile estimează că Semi-inelul de nord va fi dat în circulaţie în anul 2024.

 

CITEȘTE ȘI:

Familia de SUV-uri MINI se va îmbogăți cu două modele… mari!

Sprijinul de stat pentru companiile mari se va derula prin Eximbank

Trafic crescut la frontiera cu Ungaria în contextul măsurilor de relaxare

Adaugati comentariu