Autoritatea Electorală Permanentă va achiziționa 52 de noi autovehicule

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a lansat licitația pentru achiziția unui număr de 52 de autovehicule destinate desfășurării activității proprii. Valoarea totală estimată a contractului este de 3,8 milioane de lei.Autoritatea Electorală Permanentă

Autoritatea contractantă menționează că în Acordul-cadru sunt prevăzute o cantitatea minimă de 27 de autovehicule și una maximă de 52 de autovehicule.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, iar termenul maxim de livrare acceptat de 120 de zile calendaristice de la semnarea contractului, de 10%.

”Pentru ofertele ce conțin o perioada de livrare de 120 zile, va fi acordat punctajul de 0,01 puncte. Ofertele ce conțin o perioadă de livrare mai mare de 120 zile, vor fi considerate neconforme. Termenul minim de livrare acceptat de către achizitor este de 30 de zile calendaristice de la semnarea contractului. Ofertele ce conțin o perioada de livrare mai mică de 30 zile, nu vor fi punctate suplimentar”, a explicat Autoritatea Electorală Permanentă.

Durata contractului este de 12 luni.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 decembrie 2020.

 

CITEȘTE ȘI:

Plăcuţe de înmatriculare vernil reflectorizant pentru mașinile electrice. Proiect

Licitație lansată pentru reabilitarea Podului peste brațul Borcea

Covid-19. Comisia Europeană va cumpăra și vaccinul Moderna. Cât va costa

 

 

Adaugati comentariu