Advertisement
autonom
Home Finanţare Leasing operaţional Autonom Lease înlocuiește 35% din flota Agricola Internațional

Autonom Lease înlocuiește 35% din flota Agricola Internațional

Colaborarea dintre Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare, și Agricola Internațional a atins borna de 10 ani, fiind extinsă acum prin înlocuirea a 35% din flotă, cu un prim lot de autovehicule Dacia Logan.

Cele două companii românești sunt parteneri de drum încă din 2013 pentru soluțiile de mobilitate, iar acestă colaborare solidă reflectă angajamentul societății de leasing de a oferii servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru nevoile clienților. În luna mai cele două părți au reînnoit contractul de servicii complete de leasing operațional și a fost înlocuit un procent de 35% din flota totală de autovehicule. Agricola Internațional S.A. a ales soluția Autonom datorită flexibilității acesteia, potrivită cu nevoile companiei și a riscurilor reduse. Acesta reprezintă încă un pas spre modernizarea și creșterea mobilității companiei producătoare de carne de pasăre și mezeluri.

“De aproape 10 ani avem o relație frumoasă cu Agricola și le mulțumim pentru încrederea acordată, transpusă prin extinderea parteneriatului. Pasiunea pentru lucrul bine făcut, spiritul de familie, curajul de a inova și respectul sunt valori care ne-au adus împreună și vom continua să răspundem nevoilor de mobilitate crescută și eficiență”, a declarat Valentin Coca, Director Național Vânzări Autonom Lease.

“Parteneriatul cu Autonom este unul eficient și este exact ceea ce Agricola are nevoie: flexibilitate, mobilitate și seriozitate. Ne-am convins de-a lungul timpului că gestionarea activităților specifice leasingului operațional este pe mâini sigure, astfel încât ne putem concentra pe misiunea noastră de zi cu zi”, arată Florin Apolțan, Director General Adjunct Agricola Internațional S.A.

Grupul Autonom este un jucător în top 3 pe piața de leasing operațional și închiriere auto, oferind o gamă largă de soluții moderne de mobilitate și finanțare prin rețeaua națională de agenții. Continuarea parteneriatului înseamnă recunoașterea calității serviciilor de leasing operațional și contribuția la eficientizarea utilizării flotei auto, precum și optimizarea costurilor asociate. Costurile de achiziție, asigurările, taxele și impozitele, mentenanța, monitorizarea și reparațiile sunt suportate de compania de leasing în schimbul unei rate lunare fixe. Aceasta oferă o predictibilitate a costurilor și sprijină eficiența business-ului.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, pornită în 2006, în Piatra Neamț și este un jucător în top 3, după cifra de afaceri, în sectoarele principale de activitate: leasing operațional și închirieri auto. Compania oferă soluții moderne de mobilitate și finanțare precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente. Acestea sunt furnizate printr-o rețea națională unică, prezentă în 36 de orașe din România, iar compania operează o flotă de peste 13.000 de mașini.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Întreținerea vehiculelor electrice. Costuri reduse, dar și noi provocări

BEI acordă noi finanţări pentru România, inclusiv pentru Autostrada A7 Moldova

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...