Audi A4 Pickup – cât costă conversia în utilitară premium

Cât de complicat e să transformi un sedan premium într-un cărăuș? Aparent, nu foarte, dacă folosești kitul Smith Performance. Dovada stă în conversia lui Audi A4 Pickup pornind de la un sedan!
Audi A4 Pickup floteauto.ro

Stai, stai, stai! Adică există o companie care propune un kit de transformare a sedanurilor și hatch-urilor grupului VAG în modele ”papuc”? Exact! Așa că și tu poți să-ți construiești propria flotă de VW Golf 4 Pickup, VW Jetta Pickup, VW Beetle Pickup și Audi A4 Pickup fără mare bătaie de cap. Iar efortul îți va garanta exclusivitatea și vei da un boost de imagine afacerii tale.

Audi A4 Pickup floteauto.ro

➡ Primul test cu Dacia Duster Pickup! 💡

Și nu numai modelele VAG pot fi modificate, ci și Jeep, Dodge și… Subaru Impreza, inclusiv versiunea WRX. Deci pickupurile rezultate în urma conversiilor nu au doar tracțiune față, ci și integrală. Aici le poți vedea pe toate!

Audi A4 Pickup floteauto.ro

Audi A4 Pickup: cât costă?

Ai nevoie, în primul rând, de un exemplar pe care îl poți achiziționa începând cu 2.000 de euro pe piața din România (dacă ne referim la un Golf 4 ”în toate mințile”) și de un kit de conversie în pickup, al cărui preț variază între 2.500 și 3.000 USD. Sigur, mai trebuie să adaugi transportul peste Atlantic, până în România, care mai costă aproximativ 6.000 USD, iar dacă nu te pricepi, mai pune în calcul și mâna de lucru (alte ”miuțe” de euro, necesare tăierii caroseriei originale, alinierii noilor panouri și vopsirii întregii mașini).

Audi A4 Pickup floteauto.ro

În final, ai putea ajunge la concluzia că nu trebuie să ”te legi la cap” cu o astfel de conversie, mai ales că o Dacia Pickup de ocazie ar putea costa jumătate din prețul unui model convertit.

Audi A4 Pickup floteauto.ro

Evident, însă, că scopul primar al conversiei la pickup nu este pur utilitar, ci de imagine, pentru că niciodată un model convertit nu va putea egala utilitatea unuia gândit special pentru acest scop. Drept urmare, te-ai putea alege cu un cărăuș decent în cursul săptămânii și cu un magnet de priviri în weekend.

 

Adaugati comentariu