Atenție șoferi! Cod galben de polei în jumătatea de nord a Moldovei

Pentru perioada 08 februarie, ora 15:00 – 09 februarie, ora 10:00, Administrația Națioanlă de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben de polei în jumătatea de nord a Moldovei. În această regiune, temporar, vor fi precipitații slabe mixte și se va depune polei.
polei

În acest context, CNAIR face apel la conducătorii auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

CNAIR precizează că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEȘTE ȘI:

O suedeză preia conducerea Mercedes-Benz Trucks

Cum se redobândește certificatul de înmatriculare reținut de poliția rutieră în trafic

 

Adaugati comentariu