Asirom asigură Casco flota RAR

Registrul Auto Român (RAR) a atribuit contractul privind serviciile de asigurări Casco societăţii Asirom VIG, valoarea acestuia fiind de 397.217 lei, fără TVA.
casco

Potrivit rezultatului procedurii de achiziţie, publicat de RAR în SICAP, în criteriul de atribuire preţul a avut o pondere de 90%, iar componenta tehnică, de 10%.

La licitaţie s-au prezentat patru ofertanţi, însă Asirom a avut oferta cea mai scăzută. Cea mai ridicată a însumat 563.405 lei, oricum mult mai mică decât valoarea estimată iniţial a contractului, de 777.770 lei, fără TVA.

Contractul are o durată de 12 luni.

În acest an, Asirom a câştigat şi licitaţia pentru asigurarea RCA şi Casco a flotei Poştei, valoarea contractului fiind de 1,9 milioane de lei. Astfel, asigurătorul a încheiat 988 de poliţe RCA şi 776 de poliţe Casco.

Asirom este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group, care mai deţine pe piaţa românească Omniasig şi BCR Asigurări de Viaţă. Potrivit datelor ASF, la finalul trimestrului I, societatea se plasa pe locul 7 în Topul asigurătorilor, cu o cotă de piaţă de 3,05%.

 

CITEŞTE ŞI:

Administrarea flotei de maşini. Internalizare sau externalizare?

Contract reziliat cu Delta ACM pentru Centura Bucureşti. Prea târziu!

Noul Fiat Ducato Euro 6D și viitorul Ducato Electric

 

 

Adaugati comentariu