Arval România
Home Finanţare Leasing operaţional Arval lansează aplicaţia My Arval Mobile

Arval lansează aplicaţia My Arval Mobile

Arval România sărbătoreşte cea de-a unsprezecea aniversare pe piaţa locală lansând My Arval Mobile, o aplicaţie specială pentru toţi clienţii săi şi pentru şoferii vehiculelor din flota în leasing operaţional.


Potrivit companiei, noua aplicaţie este acum mai intuitivă, mai dinamică şi mai uşor de utilizat, oferind funcţii adaptate nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor autovehiculelor: reactivitate, economie de timp şi organizare optimizată.

My Arval Mobile este o aplicaţie concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor autovehiculelor Arval. Potrivit reprezentanţilor companiei, oferirea de informaţii actualizate şi uşor de accesat este unul dintre cei mai importanţi factori pentru o relaţie de succes între Arval şi şoferi, deoarece un conducător auto conştient poate face cele mai bune alegeri pentru el şi pentru maşină. Aplicaţia oferă o serie de facilităţi extrem de importante, cum ar fi:

  • My vehicle (Autovehiculul meu): întreaga gamă de informaţii practice despre maşină, inclusiv modelul maşinii, numărul de înmatriculare, consumul de carburant, data de încheiere a contractului, procedura de returnare a autovehiculului etc;
  • Around me (In apropiere): geo-localizare şi o funcţie de căutare pentru cel mai apropiat service partener Arval pentru întreaga gamă de servicii, de la mentenanţă şi reparaţii ale caroseriei la gestionarea carburantului, anvelope şi multe altele;
  • My services (Serviciile mele): un memento al serviciilor incluse în contract (asigurare, mentenanţă, şi asistenţă rutieră), întreaga listă a partenerilor de service şi acces direct către Arval Servicii Clienţi;
  • My digital wallet (Portofel digital): disponibilitate imediată a documentelor vehiculului (certificat de înmatriculare, card Arval, permis de conducere etc.).

Aplicaţia  va fi actualizată în mod regulat pentru a putea fi adăugate funcţii noi, solicitate de clienti, ce vor simplifica viaţa şoferilor. De exemplu, aplicaţia va putea oferi plăţi directe pentru carburant, localizarea celor mai apropiate parcări sau alte funcţii similare, totul în întâmpinarea nevoilor exprimate de clienţi. Cu My Arval Mobile, conducatorul auto este poziţionat în centrul strategiei Arval, având ca obiectiv oferirea unei experienţe îmbunătatite. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit atât pe dispozitivele cu iOS, cât şi pentru Android.

dan-boiangiu-arval”Trăim în era digitală iar nevoia unui flux de date şi informaţii consistente este în continuă creştere pe piaţa leasingului operaţional. Aplicaţia My Arval Mobile este soluţia pe care specialiştii noştri au propus-o pentru o abordare mai prietenoasă, mai modernă, mai aproape de nevoile utilizatorului şi suntem încântaţi că această soluţie inovatoare a venit la timp pentru cea de-a unsprezecea aniversare în România. Aplicaţia oferă o experienţă complet nouă prin introducerea unor funcţii pentru accesarea mai rapidă a serviciilor Arval, oferind conducătorilor auto informaţiile şi documentaţia specifică autovehiculelor de care au nevoie, când şi unde au nevoie”, declară Dan Boiangiu, Director General Arval România.

 

11 ani pe piaţa locală

Având un număr de 8.400 de vehicule în leasing operaţional cu servicii incluse, Arval România şi-a consolidat în 2017 poziţia de jucător extrem de important pe piaţa locală de leasing operaţional. Rezultatele acestei perioade se văd printr-o creştere semnificativă în comparaţie cu ultimii ani, pe măsură ce portofoliul clientului este în plină ascensiune.

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. Oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza şi calitatea serviciilor sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6.400 de angajaţi. Flota totală deţinută în întreaga lume ajunge la 1.028.142 de autovehicule (decembrie 2016).

Compania este fondatorul Element-Arval Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, Arval este parte integrantă din Retail Banking.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

Arval Connect
Leasing operaţional

Arval Connect accelerează tranziția către electrificare

Leasingul operațional este o soluție eficientă pentru toate afacerile care au nevoie...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...