Advertisement

arval
Home Finanţare Leasing operaţional Arval devine lider european al pieţei leasingului operaţional multimarcă

Arval devine lider european al pieţei leasingului operaţional multimarcă

Grupul bancar francez BNP Paribas anunţă că Arval a finalizat achiziţia anunţată încă din luna iunie a GE Capital fleet services. Datorită acestei achiziţii, Arval devine lider pe piaţa leasingului operaţional multimarcă în Europa.

Operaţiunea vizează peste 160.000 de vehicule din 12 ţări europene şi se înscrie în cadrul unei colaborari la nivel global in care şi Element Financial a finalizat o tranzactie similara în America de Nord. Ca urmare, alianţa Arval-Element Financial devine lider global, cu o flotă de peste 3 milioane de vehicule în 47 de ţări şi active totale de 2,4 miliarde Euro. Tranzacţia a fost finalizată ca urmare a primirii tuturor aprobărilor necesare de către Comisia Europeană.

La nivel local, Arval a împlinit anul acesta 9 ani de activitate, de-a lungul cărora a contribuit activ la transformarea profundă a industriei leasingului operaţional din România pe toate planurile. Demersul de calitate a serviciilor oferite reiese si din anchetele de satisfactie client, în ultimii 2 ani, Arval România obţinând cel mai bun scor NPS (Net Promoter Score) dintre toate entităţile Arval la nivel global. Încă de la lansarea pe piaţa autohtonă, în 2006, Arval a promovat serviciul de leasing operaţional, care a ajuns în prezent un instrument pe deplin recunoscut de toate tipurile de clienţi din toate industriile ca fiind o modalitate modernă şi eficientă de gestiune a mobilităţii unei companii, indiferent de talia parcului auto.

Compania şi-a propus, pentru finalul anului 2015, să atingă o flotă în administrare de peste 7.500 de vehicule, în creştere cu 12% faţă de anul trecut si cu un nivel al investiţiilor de peste 27 milioane euro numai in acest an.

dan-boiangiu-arval-floteautoAchiziţia GE Capital Fleet Services, chiar dacă nu are un impact direct în activitatea din România, aduce pentru Arval beneficii majore legate de extinderea acoperirii geografice şi de parteneriate globale cu noi companii. Împreună cu partererul nostru strategic din America de Nord – Element Financial, am devenit liderul global incontestabil al industriei, cu o complementaritate totală în expertiza specifică a pieţelor noastre tradiţionale, garantând clienţilor noştri globali cele mai bune servicii printr-o abordare globală declinată local”, arată directorul general Arval Romania, Dan Boiangiu.

Fondata în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. Arval oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici si mijlocii cat si corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor si externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza si calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii Arval către clienţi, sunt livrate în 26 de ţări, cu peste 5.000 de angajaţi, şi în alte 21 de ţări prin intermediul unei reţele de parteneri.

Flota totală deţinuta de Arval în întreaga lume ajunge la 930.000 de vehicule (noiembrie 2015). Arval este parte a BNP Paribas Group, liderul european al serviciilor bancare şi unul dintre cele mai solide grupuri bancare la nivel internaţional, şi este, totodată, parte integrantă din Retail Banking.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...