Advertisement

Home Administrare flote Anvelope Anvelopele de iarna Continental, locul I la testele ADAC

Anvelopele de iarna Continental, locul I la testele ADAC

Cluburile auto ADAC, OAMTC şi TCS, împreună cu revista de specialitate Stiftung Warentest au acordat anvelopelor ContiWinterContact TS 850 calificativul “bun” / ”foarte recomandat” pentru ambele dimensiuni testate.

Anvelopele ContiWinterContact TS 850 au obţinut o nouă performanţa la testele  conduse de experţii ADAC, OAMTC, TCS şi Stiftung Warentest, atât pentru modelul  de anvelope dedicate maşinilor de clasa medie, cât şi pentru modelul dedicat  compactelor.

Experţii germani au testat 14 modele de anvelope de iarnă, aparţinând unor  producători din Asia, SUA şi Europa – şi au evaluat separat ambele dimensiuni de  anvelope: 175/65 R14 (dedicate compactelor) şi 195/65 R 15 (dedicate maşinilor de  clasa medie).

Anvelopele de iarnă de dimensiuni mai mari Continental au fost evaluate de către specialişti ca fiind “extrem de echilibrate” şi au primit „note maxime la testele  pe zăpadă şi pe gheaţă, cât şi pentru consumul de carburant şi pentru rezistenţa la  uzură”.

Modelul mai mic de anvelope ContiWinterContact TS 850 a avut un succes la fel de  mare la teste, primind laude pentru “echilibru, manevrarea pe gheaţă şi pe carosabil ud şi performanţa de excepţie la uzură”.

Anvelopa ContiWinterContact TS 850 este o anvelopă premium dedicată modelelor de maşini compacte şi de clasă medie şi a obţinut recunoaşterea internaţională în  cadrul testelor conduse de către numeroase reviste de specialitate de top şi cluburi  auto datorită performanţelor de top dovedite atât anul trecut, cât şi în acest an.

ContiWinterContact TS 850 este disponibilă într-o gamă extinsă de modele –  aproximativ 50 de dimensiuni – pentru roţi de 14 pâna la 17 inch.

Înainte de venirea iernii, Continental sfătuieşte şoferii sa fie foarte atenţi la starea anvelopelor deţinute şi  să se asigure că adâncimea benzii de rulare este de cel putin 4 mm, aceasta fiind limita  sub care performanţa anvelopelor scade la contactul cu zăpada şi carosabilul ud.

În caz contrar, Continental recomandă înlocuirea cât mai rapidă a anvelopelor cu unele noi.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Fabrica Nokian Tyres Romania a produs prima anvelopă

Noua fabrică de anvelope pentru autoturisme a Nokian Tyres construită la Oradea,...

Goodyear
AnvelopeSiguranţă rutieră

Cum se pregătește autoturismul pentru drumuri lungi. Recomandări Goodyear

De la sistemul de frânare, la presiunea din roți, la nivelul de...

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...