Premiu pentru ContiWinterContact TS 850: „Cea mai bună pe carosabil ud”

În cadrul testelor pentru anvelope de iarnă, realizate de cunoscuta revistă auto motor und sport, anvelopa premium ContiWinterContact TS 850 a fost desemnată de către experţii germani drept cea mai bună în categoria sa. În plus, brandul Continental a mai primit un titlu valoros din partea publicaţiei auto germane.anvelope-continental-contiwintercontact-floteauto

În cadrul ultimului test pentru anvelope de iarnă, publicat în numărul 20/2014 al revistei auto motor şi sport, specialiştii germani au concluzionat că, dintre cele 10 pneuri testate (având tipodimensiunea 205/55 R 16), anvelopa premium ContiWinterContact TS 850 s-a detaşat datorită performanţelor generale foarte bune înregistrate în cele trei domenii importante: asfalt uscat, asfalt acoperit cu zăpadă şi asfalt ud.

anvelope-continental-contiwintercontact-floteauto
Anvelopa ContiWinterContact TS 850 combină bunele performanţe pe zăpadă cu răspunsul excelent al direcţiei pe carosabil umed

De altfel, această ultimă categorie a fost adjudecată de ContiWinterContact TS 850 fără drept de apel, primind din partea publicaţiei germane şi titulatura de ”best in wet” (”cea mai bună pe carosabil umed”).

Conform celor de la auto motor und sport, ”anvelopa ContiWinterContact TS 850 combină bunele performanţe pe zăpadă cu răspunsul excelent al direcţiei pe carosabil umed, unde demonstrează cele mai bune caracteristici de manevrabilitate. De asemenea, această anvelopă se numără printre cele mai bune şi în ce priveşte rezistenţa redusă la rulare, cu efecte benefice asupra scăderii consumului de carburant”.

Datorită unui foarte bun compromis general, în toate situaţiile, anveopa premium de la Continental este recomandată de specialiştii germani pentru oricine are nevoie de un set de cauciucuri de încredere pe timp de iarnă, oriunde în Europa.

Maşina din testul auto motor und sport a fost un VW Golf, însă tipodimensiunea 205/55 R 16 mai este regăsită şi pe multe alte modele premium, precum Audi A3, BMW Seria 1, Mercedes-Benz A-Class sau Volvo V40.

Totodată, cu acest rezultat extrem de bun obţinut de ContiWinterContact TS 850, brandul Continental confirmă şi îşi păstrează titulatura de ”Best in 50 years of tire testing” (”Cel mai bun brand în 50 de ani de teste”), titulatură acordată în primăvară de auto motor und sport companiei de anvelope din Hanovra. Ceea ce demonstrează încă o dată consecvenţa nivelului ridicat al calităţii şi profesionalismului specialiştilor Continental.

 

(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, luna decembrie 2014 – ianuarie 2015)

Adaugati comentariu