Advertisement

ald-automotive-flota-electrica-orange-floteauto
Home Piaţa auto Flotă verde ALD Automotive livrează prima flotă de maşini electrice în leasing operaţional

ALD Automotive livrează prima flotă de maşini electrice în leasing operaţional

ALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piaţa de leasing operaţional, anunţă livrarea primei flote de autoturisme electrice în leasing operaţional, către Orange România, liderul pieţei locale de telecom.

Cele 4 vehicule electrice sunt din clasa mică şi foarte performante pentru deplasările zilnice urbane.

Livrarea primei flote de maşini electrice în leasing operaţional este un moment important pe plan local pentru că demonstrează interesul concret al companiilor pentru ecologizarea parcurilor auto. Împreună cu Orange dovedim încă o dată că suntem promotorii unui trend care începe să se dezvolte şi în România, iar experienţa noastră de 10 ani pe piaţa locală ne oferă know-how-ul necesar pentru a ajuta la introducerea acestor autovehicule pe piaţă. Sper că deschiderea companiilor către flotele electrice să determine şi o reacţie din partea autorităţilor, care să demareze proiecte de infrastructură pentru susţinerea utilizării acestor tipuri de autovehicule”, declară Shane Dowling, director general al ALD Automotive România.

Cele 4 vehicule electrice se adaugă flotei de maşini pe care ALD Automotive o gestionează pentru Orange România din 2006. Parteneriatul ALD Automotive şi Orange este extins la nivel internaţional, unde, fiind un client important al Grupului, compania de telecom are o flotă semnificativă de vehicule ecologice gestionate prin leasing operaţional. România este prima ţară din Europa Centrală şi de Est în care este dezvoltat acest proiect eco.

Experienţa acumulată de către ALD Automotive în cele 40 de ţări în care este prezentă permite oferirea asistenţei specializate pentru noua flotă ecologică livrată către Orange, precum şi acordare de consultanţă şi servicii personalizate pe întreaga durată a contractului.

ald-automotive-flota-electrica-orange-floteauto
Cele 4 vehicule electrice se adaugă flotei de maşini pe care ALD Automotive o gestionează pentru Orange România din 2006

Procesul de selecţie a acestor autovehicule a debutat cu o analiză a TCO şi a nevoilor specifice angajaţilor Orange, cu scopul de a creşte economiile de costuri şi a beneficia de o flotă cu impact redus asupra mediului.

Iniţiativa de a suplimenta flota auto cu acest model de automobil se aliniază programului de eficienţă energetică şi de reducere a emisiilor de carbon demarat de către Orange România în 2009 şi care a avut la bază o serie de măsuri investiţionale şi operaţionale.

Cele 4 autoturisme Renault Zoe livrate de către ALD Automotive sunt 100% electrice şi pot fi încărcate complet în 6-7 ore chiar în parcarea Orange, în timp ce angajaţii sunt la birou. Autonomia lor este cuprinsă între 100 km şi 150 km (în funcţie de stilul de condus al şoferului şi factorii de mediu), iar viteza maximă este de 130 km/h.

Vehiculele selectate de către Orange pentru flota din România integrează cea mai avansată tehnologie electrică şi au obţinut 5 stele la testele de siguranţă pasivă EURO NCAP. În plus, Renault Zoe a fost declarată „Cea mai bună maşină de oraş a anului 2013”.

ALD Automotive este lider pe pieţele de leasing operaţional full service şi management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă şi o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piaţa internaţională, cu poziţii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa şi locul 2 în întreaga lume.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

TCO
Flotă verde

Unde a ajuns România pe drumul către mobilitatea electrică? TCO mașini electrice vs TCO mașini termice

Costul total de deținere (TCO) al unei mașini electrice în România, de...

vehicule electrice
Flotă verde

Încărcarea încă încetinește achiziționarea unui vehicul electric. Studiu GiPA

Utilizatorii noi de vehicule electrice sunt mulțumiți de experiența de conducere, deși...

electrificarea flotelor
Flotă verde

Leaseurope către UE: ”Nu forțați electrificarea flotelor corporative. Stimulați-o!”

În loc să forțeze companiile să-și electrifice complet flotele de vehicule, UE...