ALB România are un nou secretar general

Asociaţia Societăţilor Financiare din România - ALB are, începând cu luna iunie 2018, un nou secretar general, în persoana Ninei Puiu, la expirarea mandatului Melaniei Hăncilă.Nina Puiu are o experienţă profesională de peste 20 de ani în industria serviciilor financiar bancare, din care aproape jumătate în cadrul Raiffeisen Leasing, unde a ocupat pe rând funcţiile de director financiar şi director general adjunct. Începând cu august 2013, Nina Puiu a fost numită Membru Neexecutiv Independent al Consiliului de Administraţie în cadrul Băncii de Export – Import a României EximBank.

„Ne bucurăm să o avem alături de noi pe Nina Puiu, un nume sinonim cu performanţa pe piaţa de leasing. Cooptarea unui profesionist valoros şi manager recunoscut în echipa ALB ne aduce mai aproape de obiectivele pe care ni le-am fixat, de a dezvolta industria financiară nonbancară în beneficiul clienţilor şi partenerilor noştri şi de a contribui la îmbunătăţirea educaţiei financiare în România”, a declarat Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing şi preşedinte al Asociaţiei Societăţilor Financiare.

Melania Hăncilă va continua să colaboreze cu ALB în calitate de consultant şi pe proiectele speciale ale ALB.

Asociaţia Societăţilor Financiare România a fost fondată în 2004, având ca principale atribuţii reprezentarea intereselor industriilor de leasing şi credit de consum şi dezvoltarea unui cadru legislativ stabil şi echilibrat care să susţină dezvoltarea pe termen lung a finanţărilor non-bancare. Membrii ALB acordă aproximativ 90% din totalul creditării nebancare din România.

 

 

Adaugati comentariu