Adient Trim Ploieşti face angajări, pe fondul revenirii pieţei auto

Adient Trim Ploieşti, producător de tapiţerii auto, a anunţat că angajează 200 de persoane pentru funcţia de operator maşină de cusut, pe fondul revenirii pieţei auto.
Adient Trim Ploieşti

Potrivit companiei, Oferta de angajare include salarii atractive şi beneficii peste media pieţei, dar şi siguranţa unui loc de muncă stabil şi oportunităţi profesionale pe termen lung.

”Pe lângă un salariu atractiv, angajaţii beneficiază de prime, bonusuri de performanţă, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200% şi spor pentru ore de noapte”, precizează reprezentanții Adient Trim Ploieşti.

Compania arată că asigură, în mod gratuit, mijloace de protecţie pentru toţi angajaţii: măşti produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanţi, distanţare socială la cantina fabricii şi igienizare periodică în fabrică.

Angajările survin unei creşteri a volumelor, odată cu revenirea pieţei auto.

”Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei Adient”, a spus Adrian Diţă, plant manager Adient Trim Ploieşti.

Compania are acum peste 1.800 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Schema de ajutor de stat pentru companiile mari va fi lansată săptămâna viitoare

Autostrada Timișoara – Moravița. Costuri diminuate pentru Studiul de fezabilitate

Consiliul Concurenței a sancționat 5 constructori de drumuri pentru trucarea unei licitații

 

 

Adaugati comentariu