Acesta este Renault Kangoo 2021!

Umeri lați, echipare bogată și sistem inovativ Easy Side Access: acesta este Renault Kangoo 2021!Renault Kangoo 2021 floteauto.ro

Tocmai te uiți la viitoarea generație Renault Kangoo 2021, care va fi disponibilă la vânzare începând cu primăvara anului viitor și va fi asamblat la uzina Renault Maubergue din Franța.

Este un pas important, după ce Renault a vândut mai bine de 4 milioane de exemplare Kangoo, din 2007 și până azi.

Renault Kangoo 2021 floteauto.ro

Caroseria va fi disponibilă în două lungimi, vor fi oferite atât transmisie manuală, cât și automată, precum și trei tipuri de motoare: benzină, diesel și electric. În versiunea standard, volumul compartimentului de marfă variază între 3,3 și 3,9 mc, iar în cea lungă, între 4,2 și 4,9 mc.

Renault Kangoo 2021: inovațiile

Prima versiune este Kangoo Van, un vehicul utilitar mic, care vine pe piață cu inovația Easy Side Access. Aceasta – atenție – elimină stâlpul central, oferind o deschidere laterală lată de 1.416 mm, de două ori mai mare decât cea a actualei generații!

➡ Citește aici totul despre viitorul Renault Express! 💡

De asemenea, o altă inovație este Easy Inside Gallery. Aceasta constă într-o ”galerie interioară retractabilă”, care permite transportul obiectelor lungi la înălțime, lăsând spațiul de pe podea liber.

Renault Kangoo 2021 floteauto.ro

Atât exteriorul cu elemente cromate, cât și cabina cu scaune noi, mai confortabile și mai multe spații de depozitare, îl transformă pe Renault Kangoo 2021 într-unul exclusivist. Să nu uităm că viitorul Mercedes-Benz T-Klasse va fi, de fapt, un Kangoo, la fel ca și actuala generație Mercedes-Benz Citan.

➡ Citește aici testul cu actualul Kanzoo ZE 💡

Revenind la Kangoo, la interior regăsim sistemul multimedia Easy Link, precum și funcția Permanent Rear View, care asigură vizibilitate spate permanent. Este o dotare utilă în special în cazul exemplarelor care vin cu uși batante fără geamuri. Printre sistemele active de asistență, enumerăm Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și Emergency Active Braking.

 

 

 

Adaugati comentariu