ABB construiește o fabrică dedicată încărcătoarelor pentru autovehicule electrice

ABB a marcat începutul construcției noii sale fabrici din San Giovanni Valdarno, Italia, care va servi ca un Centru global de Excelență și unitate de producție pentru infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice. Cu o investiție de 30 de milioane de dolari, se așteaptă ca fabrica de 16.000 de metri pătrați să devină funcțională până la sfârșitul anului 2021.ABB

Ca lider global în soluții pentru mobilitatea electrică, investiția de 30 de milioane de dolari în această nouă fabrică reprezintă dovada angajamentului continuu al ABB de a conduce inovația în acest sector aflat într-o creștere accelerată. Această investiție urmează unei alte investiții de 10 milioane de dolari într-un nou sediu global și sustenabil în domeniul mobilității electrice și Centru de Cercetare și Dezvoltare (R&D), construit pe campusul TU Delft, Heertjeslaan, Olanda și care urmează să se lanseze oficial la sfârșitul acestui an.

Noua fabrică va produce întregul portofoliu ABB de încărcătoare de current continuu (DC) pentru vehicule electrice, de la sisteme rezidențiale până la sisteme instalate în zone publice și cele dedicate transportului public urban. De asemenea, va ajuta la susținerea în continuare a creșterii și inovării ABB în sectorul mobilității electrice.

„Ziua de astăzi reprezintă un moment important în activitatea noastră în domeniul mobilității electrice. La ABB, am condus progresul în acest sector de mai bine de un deceniu, iar această nouă unitate de producție de ultimă generație va contribui în mod semnificativ la progresul direcției globale către mobilitatea electrică cu emisii zero.”, a afirmat Giampiero Frisio, directorul Diviziei ABB Smart Power.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Împreună cu Klintensiv pentru ziua de mâine

Au crescut amenzile pentru parcarea ilegală pe locurile pentru persoane cu handicap

Ministrul Transporturilor promite continuarea investiţiilor pe Transalpina

Adaugati comentariu