A crescut securitatea cardurilor de carburant DKV
DKV Euro Service a adăugat noi caracteristici de securitate cardurilor de combustibil aparţinând clienţilor săi utilizatori ai serviciului DKV COCKPIT.

Spre exemplu, clienţii DKV pot să stabilească, începând de acum, limite de credit flexibile pentru cardurile deţinute, în conformitate cu nevoile de alimentare cu combustibil. Fiecare card poate fi, de asemenea, dezactivat temporar şi reactivat. Dacă clienţii vor dori pe lângă stabilirea unei limite de credit să fie înştiinţaţi de fiecare dată când cardul este folosit sau când este introdus un cod PIN greşit, serviciul DKV eREPORTING oferă o funcţie de alertă prin email. Alternativ, posesorul poate monitoriza utilizarea cardului prin intermediul afişării unei liste a activităţilor întreprinse în timp real.

Cardurile DKV vor fi mai sigure.
Cardurile DKV vor fi mai sigure.

“Atunci când vine vorba de securitatea cardurilor de combustibil, în ciuda tuturor precauţiilor generale de securitate, vigilenţa clientului constituie un factor crucial”, a declarat DKV Product Manager Felix Rothermundt. “Prin adăugarea acestor caracteristici serviciului DKV COCKPIT, dorim să le oferim clienţilor noştri oportunitatea de a îşi ajusta setările de securitate în conformitate cu obiceiul de consum şi nevoile personale.”

Adaugati comentariu