SAB 2017 se apropie de start

Dacă Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) a decis să oprească proiectul Salonului Internațional Auto București 2017, Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) și Premium Expo vor deschide porțile SAB 2017, la Romexpo.Anul acesta, Romexpo va finaliza cele două hale noi care vor putea găzdui evenimente moderne. Aceste hale expoziționale sunt construite la cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate, astfel încât organizatorii SAB 2017 vor putea să vină cu o ofertă tentantă pentru marele public și pentru firmele expozante. Alături de ACAROM vor veni și companii importatoare sau distribuitoare de autoturisme. Salonul Auto București își va deschide porțile pe data de 2 noiembrie și se vor închide zece zile mai târziu.

SAB 2017

ACAROM reprezintă interesele a 158 de societăți comerciale care desfășoară activități în industria de automobile și este cea mai puternică asociație din domeniul auto din România. Companiile membre se ocupă de concepția, fabricarea și comercializarea de automobile, materiale, componente, module, părți din automobile sau realizează servicii legate de automobile precum și echipamente pentru fabricarea și întreținerea automobilelor.

Prin continuarea parteneriatului pentru ediția de anul acesta a Salonului Auto București & Accesorii, ACAROm dorește prezentarea către publicul larg și publicul specialist, a tuturor noutăților din domeniul auto fabricate sau importate în România.

Acest parteneriat exprimă dorința ambelor entități, ACAROM și Premium Expo, de a aduce și prezenta în cadrul Salonului Auto București & Accesorii a cât mai multor produse și tehnologii auto.

Principalul membru din cadrul ACAROM este nimeni altul decât grupul Renault-Nissan unde este inclusă și marca națională Dacia. De asemenea, alături de ACAROM sunt așteptate să participe și alte mărci precum Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional, BMW, Mini, Mazda, Opel, Citroen, Isuzu, Peugeot, Mitsubishi, Ford, Maserati, Volvo, Honda, Hyundai, Skoda, Seat, Jaguar, Mercedes-Benz, Land Rover sau Piaggio vehicule comerciale.

Premium Expo este continuatorul și proprietarul de drept al licenței de organizare pentru Salonul Auto București (SAB) cu o activitate permanentă în domeniu de peste 20 de ani.

Adaugati comentariu