10 maşini Toyota Proace Verso, la dispoziţia COSR

Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) o tranşă de 10 automobile dedicate susţinerii mobilităţii sportivilor români aflaţi în program de pregătire pentru Jocurilor Olimpice, continuând colaborarea începută la finalul anului 2017.

COSR a achiziţionat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota România contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unităţi Proace Verso (maşini transport persoane 7+1 locuri).

Prin această acţiune, Toyota România îşi înnoieşte, astfel, promisiunea de a asigura cele mai bune soluţii de mobilitate pentru Jocurile Olimpice.

Maşinile vor fi puse de către COSR la dispoziţia unui număr de 10 federaţii nominalizate şi care pregătesc sportivi în vederea unei participări de succes la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020.

Federaţiile implicate în acest proiect sunt Federaţia Română de Canotaj, Federaţia Română de Scrimă, Federaţia Română de Tir Sportiv, Federaţia Română de Tenis de Masă, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Haltere, Federaţia Română de Kaiac-Canoe, Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Gimnastică, federaţii reprezentate de medaliaţi olimpici remarcabili ai acestor sporturi, care au scris istoria sportului românesc de-a lungul timpului şi care reprezintă exemple de urmat pentru generaţiile următoare de sportivi.

„Mobilitatea şi adaptabilitatea sunt dezideratele de îmbunătăţire continuă pe care le vizăm prin acest parteneriat, în concordanţă cu obiectivul nostru pe termen lung, de a contura următoarea generaţie de soluţii de mobilitate. Ne dorim să fim alături de sportivii participanţi la Jocurile Olimpice şi, la rândul nostru, ne lăsăm inspiraţi în activitatea noastră de dăruirea şi perseverenţa acestora. Vrem să folosim resursele pe care le avem pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă şi durabilă a mediului sportiv românesc, iar continuarea parteneriatului cu COSR stă să dovedească angajamentul solid pe care îl avem pentru atingerea acestor obiective”, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Contractul de sponsorizare încheiat de Toyota România cu COSR, cu valabilitate până la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020, ilustrează angajamentul companiei auto de a susţine performanţele sportivilor români, precum şi de a asigura soluţii pentru mobilitate mai sigure şi mai eficiente şi de a participa la construirea unui viitor sustenabil, în spiritul viziunii globale a mărcii.

„Legătura dintre Toyota şi Mişcarea Olimpică s-a consolidat încă de anul trecut, când cunoscuta companie producătoare de automobile a devenit partener TOP al Comitetului Internaţional Olimpic, iar Toyota România, al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Toyota, lider în domeniul auto, se află într-o continuă competiţie cu cele mai noi tehnologii în domeniu, oferind lumii soluţii din ce în ce mai inovatoare şi durabile pentru a fi întotdeauna numărul UNU în sfera sa de activitate. O competiţie similară cu cea din sportul de mare performanţă, unde sportivii se luptă, cu fair-play, pentru a deveni cei mai buni dintre cei buni. Faptul că Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român maşini pentru nu mai puţin de zece dintre federaţiile naţionale de TOP ale sportului românesc reprezintă dovada încrederii pe care un partener atât de valoros o acordă Mişcării Olimpice din România. Cu siguranţă, această importantă susţinere îi va impulsiona la maximum pe sportivii români care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo şi îi va impulsiona să se autodepăşească”, a declarat Mihai Covaliu, preşedinte COSR.

Colaborarea la nivel local vine în continuarea parteneriatului global, semnat de Toyota Motor Corporation cu Comitetul Internaţional Olimpic prin care Toyota devine partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Acest parteneriat global include atât vehicule cât şi servicii şi soluţii de mobilitate şi este planificat până în anul 2024.
Angajamentul Grupului Toyota de a furniza soluţii sustenabile pentru mobilitate a luat formă în 2017, când compania a decis să susţină Comitetul Internaţional Olimpic, comitetele de organizare a Jocurilor Olimpice şi Comitetele Olimpice Naţionale din întreaga lume. Parteneriatele sprijină obiectivele Agendei Olimpice 2020 şi directivele strategice pentru viitor ale Mişcării Olimpice, în acelaşi timp potenţându-le prin valorile comune împărtăşite de Grupul Toyota şi comitetele sportive.

Adaugati comentariu