1 milion de autovehicule în flota Arval la nivel internaţional

Compania Arval, specializată în leasingul operaţional auto cu servicii incluse, a atins cifra de 1 milion de autovehicule deţinute în flota sa, la nivel internaţional. Potrivit reprezentanţilor companiei, această realizare a fost posibilă prin efortul comun al tuturor echipelor Arval din fiecare ţară.La nivel internaţional, mai mult de 6.000 de angajaţi acordă zilnic consultanţă de specialitate şi servicii clienţilor din 28 de ţări.

De curând, în România, compania a sărbătorit primii 10 ani de activitate pe piaţa de leasing operaţional.

Dan-Boiangiu-arval-politica-auto-floteauto

Este un moment foarte important pentru noi. ARVAL înseamnă, pe lângă cele 1.000.000 de maşini, un vis împlinit — câştigarea încrederii oamenilor. Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi promitem să păstrăm în parteneriatele noastre aceleaşi standarde înalte de calitate. Credem într-un viitor al inovaţiei şi al proiectelor îndrăzneţe iar experienţa acumulată, entuziasmul, grija şi dorinţa de a dezvolta întotdeauna parteneriate solide, ne vor situa şi mai aproape de clienţi. Sunt extrem de mândru că Arval România a adus propria contribuţie la această reuşită globală, iar acest drum sigur va continua, la fel de provocator şi de entuziasmant pentru noi”, a declarat Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Performanţele au condus la o creştere semnificativă cu 15% a flotei administrate de ARVAL România comparativ cu noiembrie 2015. În prezent, compania este unul dintre jucătorii cei mai importanţi de pe piaţa locală a leasing-ului operaţional. Toată activitatea companiei şi rezultatele echipei se concretizează în câteva cifre de referinţă pentru domeniul în care activează:

  • Număr total de vehicule în administrare: 8.300
  • Număr total de vehicule full leasing operaţional: 7.440
  • Număr total de vehicule în fleet management: 860
  • Număr total clienţi: 410
  • Număr de angajaţi: 55

„În România, la finalul lunii noiembrie 2016 ne bucurăm de încrederea a peste 400 de clienţi, cu un număr total de 8.300 de autovehicule în administrare”, a adăugat Dan Boiangiu.

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, Arval oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Arval este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking.

Adaugati comentariu