ABB, liderul global în domeniul serviciilor de încărcare a EV-urilor, sărbătorește Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice

Pe 9 septembrie serbăm, pentru prima dată în istorie, Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice, iar ABB, cel mai mare provider de soluții de încărcare, se pregătește pentu spectacol.Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice floteauto.ro

Serbarea va fi deschisă de ABB pe canalul media Green.TV și va accentua rolul pe care vehiculele electrice îl joacă în viața de zi cu zi și în viitorul planetei. Situația va fi prezentată prin optica șoferilor de EV-uri, a viitorilor posesori, a administratorilor și operatorilor de flote auto și a autorităților locale în domeniul transportului.

Acesta este un moment crucial pentru trecerea la un model nou, electrificat și durabil pentru mobilitate. Ca parte a programului ABB “Zero Emisii” al business-ului de Electrificare, suntem în faza în care putem face această tranziție posibilă, iar o zi globală care recunoaște și sărbătorește la nivel mondial importanța soluțiilor de electromobilitate reprezintă un eveniment la care compania ABB este încântată să fie partener principal”, a declarat Directorul Afacerii Globale ABB pentru soluții de infrastructură în electromobilitate, Frank Muehlon.

Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice: parteneri

ABB a instalat până acum peste 14.000 de prize de încărcare rapidă de curent continuu în mai bine de 80 de țări, și astfel a devenit lider global în domeniul serviciilor de încărcare. Sigur, vor exista și alți parteneri ai evenimentului, iar acesta se va transforma într-o sărbătoare anuală.

Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice

Dintre aceștia se remarcă Mahindra Electric Mobility, producător de vehicule electrice și tehnologii în domeniu, Liberty Charge, companie britanică ce activează în domeniul infrastructurii de încărcare a EV-urilor și Volta Trucks, producător de camioane electrice.

 

Adaugati comentariu