Vama de la Nădlac II, redeschisă pentru traficul de autoturisme

Autorităţile de frontieră române şi ungare au hotărât reluarea traficului pentru autoturisme prin P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, a anunţat vineri IGPF.Nădlac II

De asemenea, a fost reluat traficul internaţional de persoane şi mărfuri, pentru toate categoriile de mijloace de transport, prin P.T.F. Cenad şi P.T.F. Salonta.

Reamintim că, la începutul lunii aprilie, pentru fluidizarea traficului de marfă, autorităţile din cele două state au decis separarea tranzitului autovehiculelor de transport marfă cu masa mai mare de 2,4 tone de cel al autoturismelor, P.T.F. Nădlac II fiind deschis în această perioadă exclusiv pentru autovehicule de mare tonaj.

În prezent, la frontiera cu Ungaria, sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei – 10 în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct şi unul pentru lucrătorii transfrontalieri, PTF Săcuieni – sens în care Poliția de Frontieră recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor acestora, pentru evitarea apariţiei suprasolicitărilor în unele dintre acestea.

Activitatea de la frontiera cu Ungaria rămâne în continuare suspendată temporar, total sau parţial, în P.T.F. Carei – feroviar, judeţul Satu Mare şi P.T.F. Săcuieni, judeţul Satu Mare (cu excepţia lucrătorilor transfrontalieri).

 

CITEȘTE ȘI:

ABB, liderul global în domeniul serviciilor de încărcare a EV-urilor, sărbătorește Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice

Majoritatea regiunilor, sub cod portocaliu de vijelii și ploi torențiale

Top: mașinile electrice cu cele mai fiabile baterii

 

Adaugati comentariu