WebEye participă la DAF Roadshow 2018

WebEye România, parte a WebEye Telematics Group Ungaria, este partenerul evenimentului DAF Roadshow 2018, organizat de EVW Holding în marile oraşe din România cu scopul de a prezenta noul model DAF, câştigătorul titlului „International Truck of the Year 2018”.Transportatorii cer înmatricularea unui camion într-o zi

Calendarul evenimentului este următorul:

  • 8 mai 2018, Arad
  • 11 mai 2018, Gilău
  • 15 mai 2018, Bucureşti
  • 18 mai 2018, Braşov.

WebEye este, din 2015, furnizor de soluţii telematice pentru EVW Holding, importator unic DAF în România. Astfel, toate vehiculele din flota demo a EVW Holding sunt dotate cu unităţi de bord WebEye.

levente-gall-webeye-floteauto“Mă bucur că WebEye participă la roadshow-ul organizat de partenerul nostru EVW Holding. DAF este un camion cu perfomante excelente, ceea ce i-a si adus titlul global de cel mai bun camion al anului. La asemenea performanta contribuie si solutiile telematice si imi face placere ca WebEye este furnizorul flotei demo a EVW Holding”, a spus Levente Gall, director general WebEye CEE Europe.

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluţiilor de telematică – şi WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 ţări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluţiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediţie şi logistică pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor.

 

Adaugati comentariu