WebEye a preluat Lochner KFT

WebEye România şi WebEye Ungaria au preluat recent clienţii companiei Lochner KFT, din dorinţa de a eficientiza serviciile şi de a-şi consolida poziţia pe piaţă.transport

Lochner a fost partenerul WebEye din 2004, iar preluarea sa a însemnat intrarea în portofoliul WebEye a peste 5.000 de vehicule.

WebEye România avea, la sfârşitul lunii martie, 12.800 de unităţi active, numărul lor la nivel de grup fiind de peste 60.000.

„Recent, WebEye a preluat grupul Lochner – cu activităţi de monitorizare a flotelor în Ungaria şi România – şi, odată cu aceasta, responsabilitatea monitorizării a peste 5000 de maşini. Am decis să facem acest lucru pentru a ne consolida poziţia pe piaţă şi pentru a servi mai bine aceşti clienţi. În acest moment, avem un dialog nemijlocit cu aceştia, iar feedback-ul lor ne va ajuta să construim soluţii personalizate acolo unde este necesar, adăugând diferite funcţionalităţi la soluţia standard aleasă”, a spus Levente Gall, CEO WebEye Europa Centrală şi de Est.

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluţiilor de telematică – şi WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 ţări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluţiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediţie şi logistică pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor.

 

 

Adaugati comentariu