Home Administrare flote Monitorizare și aplicații WebEye a ajuns la 60.000 de soluții active în Europa

WebEye a ajuns la 60.000 de soluții active în Europa

Compania WebEye, furnizor de soluţii telematice pentru transportatori, anunţă atingerea pragului de 60.000 de soluţii active în Europa, majoritatea beneficiarilor fiind companii din domeniul transportului de mărfuri.

În economia grupului, WebEye România are aproape 13.000 de  soluţii active şi rămâne cu cea mai bună performanţă în grup, după WebEye Ungaria.

Levente Gall„Oricum ai privi lucrurile, 13.000 este o cifră onorabilă. 60.000 este deja o performanţă care ne dă motive să fim mândri. Pentru noi aceste cifre înseamnă sute de ore de negocieri şi de muncă pentru implementarea soluţiilor noastre şi în acelaşi timp dovada aprecierii, de către clienţi, a ceea ce facem. Suntem pe drumul cel bun şi vrem să rămânem pe această traiectorie, ţinta noastră pentru acest an fiind o creştere cu peste 20% a numărului unităţilor active”, a declarat Levente Gall, directorul general al WebEye pentru Europa Centrală şi de Est.

Compania a început anul 2018 în forţă, lansând o nouă soluţie, Truck Navigator, un instrument prietenos cu şoferii, care le simplifică misiunea. Astfel, cu ajutorul soluţiei, şoferii primesc o multitudine de informaţii, în timp real, despre evenimentele care le afectează ruta.

Truck Navigator a fost special conceput pentru managementul flotelor profesionale, softul fiind disponibil pe telefoane mobile şi tablete, într-un format intuitiv, simplu de urmărit, informaţiile fiind prezentate în 19 limbi.

De asemenea, în România, compania a semnat un contract cu FAN Courier, pe cinci ani, care prevede dotarea cu sisteme WebEye a flotei companiei de curierat.

În România, WebEye are drept clienţi transportatori cu flote de diferite mărimi care au în comun dorinţa de a-şi eficientiza operaţiunile, motiv pentru care au implementat soluţiile telematice.

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluţiilor de telematică – şi WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 ţări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluţiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediţie şi logistică pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

parking
Monitorizare și aplicații

Primăria Capitalei a început digitalizarea sistemului de parking

Primăria Municipiului Bucureşti a început procesul de digitalizare a sistemului de parking...

sloturi
Monitorizare și aplicații

Strategiile verii pentru sloturi

Strategiile verii pentru sloturi. Jocurile de păcănele sunt, din mai multe puncte...

ENGIE
Monitorizare și aplicații

Descoperă soluția completă pentru managementul flotelor de maşini electrice, oferită de ENGIE

ENGIE Romania lansează o soluție pentru gestionarea ȋncărcărilor mașinilor electrice, recomandată atât...