VW Crafter vine din toamnă!

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu viitorul să vehicul utilitar din categoria medie, renumitul Crafter. Spre deosebire de generațiile anterioare, oficialii germani au mai spus că acesta va fi construit complet independent de alți producători europeni.

După o colaborare bună alături de Mercedes-Benz, cei de la Volkswagen Utilitare s-au gândit că este momentul să facă singuri pașii pe mai departe. Astfel, viitoarea generație a utilitarei lor din segmentul 3,5 – 5,5 tone va fi prezentat singur, fără vreo înrudire cu Sprinter. Chiar dacă nu au fost date publicității prea multe detalii, se poate spune că viitorul Crafter va împrumuta linia estetică exterioară de la divizia de autoturisme a mărcii Volkswagen. Se remarcă elemente asemănătoare de design la nivelul calandrului și farurilor.

Cel mai probabil motorizările vor fi asigurate de binecunoscutul 2 litri TDI Euro 6 care va fi oferit în mai multe versiuni de putere. Nu este exclusă o versiune de trei litri V6, precum aceea de la Amarok. Aceasta va concura direct cu Mercedes-Benz Sprinter V6 și cu Iveco Daily. Din schițele oferite se poate înțelege că viitorul Crafter va fi oferit atât cu tracțiune față cât și cu propulsie.

Adaugati comentariu