VW Amarok este International Pick-up of the Year 2018

VW Amarok a câștigat “International Pick-up Award 2018” (IPUA 2018), fiind preferat de juriul format din 25 de jurnaliști. Este a doua oară când modelul primește celebra distincție, după generația precedentă, în 2010.VW Amarok

Specialiștii în vehicule comerciale care au compus juriul din acest an au sintetizat atuurile lui Amarok în câteva cuvinte: ”work hard, play hard”. Pentru aceștia, VW Amarok reprezintă ”un cal de tracțiune cu pedigree de top”, cu design impresionant și asamblări de calitate. Interiorul spațios al cabinei duble are finisaje de calitate, design tipic autoturismelor și poate fi echipat cu scaune ergoConfort, certificate de către AGR (Societatea Germană pentru Sănătatea Spatelui). Nu în ultimul rând, motorizarea V6 de 3 litri, cu puteri cuprinse între 163 și 224 CP combinată cu transmisia automată cu 8 trepte, o raritate în segment, a contribuit decisiv la acordarea distincției.

amarok_site13

”Suntem recunoscători că am primit International Pick-up Award 2018 și ne simțim onorați de decizia juriului internațional al experților. Cu noul Amarok, am ascultat încă o dată ceea ce își doresc clienții și am reușit să obținem mai multă putere, mai mult cuplu și, de asemenea, o mai bună capacitate de a se adapta pe orice teren. Este mai mult decât lux și stil de viață,” a declarat Dr. Eckhard Scholz, Președintele Consiliului de Administrație al Volkswagen Autovehicule Comerciale, la decernarea Premiului în Lyon – Franța. „Promit că vom continua să oferim cele mai bune soluții clienților noștri pentru a le face munca de zi cu zi mult mai facilă și plăcută”, a subliniat Dr. Scholz.

Odată cu câștigarea titlului suprem, VW Amarok devine primul pick-up care își adjudecă de două ori titlul, după victoria din 2010. Nu numai juriul a fost impresionat de calitățile noii generații, ci și clienții, care au ridicat vânzările modelului cu 13,2% în primele 10 luni ale anului, față de aceeași perioadă a anului 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=6gXjrad0qrc

Adaugati comentariu