Champion lansează noul portofoliu de componente de frânare

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul LLC, a anuţat că brandul său emblematic, Champion, a lansat o nouă gamă de componente de frânare în completarea portofoliului său existent de produse aftermarket.

Potrivit reprezentanţilor companiei, prin această extindere a gamei de produse, Champion devine o soluţie integrată oferind o gamă completă de componente de service esenţiale. Inaugurarea oficială a avut loc în cadrul salonului internaţional Equip Auto, desfăşurat la Paris în perioada 17-21 octombrie.

Gama completă de componente de frânare Champion pentru vehicule uşoare include plăcuţe de frână, discuri de frână şi seturi de saboţi de frână, oferind o acoperire semnificativă a parcului auto european. În plus, odată cu lansarea gamei de sisteme de iluminare Champion, brandul oferă de asemenea produse de calitate OE pentru toate componentele de service uzuale, inclusiv sisteme de aprindere, filtre şi ştergătoare.

Ronald DeWilde„Suntem încântaţi să anunţăm gama de componente de frânarea Champion şi extinderea semnificativă pe care o aduce portofoliul mărcii, care a evoluat într-o ofertă completă de pachete de servicii. De la sisteme de aprindere, frânare şi filtre la sisteme de iluminare şi ştergătoare, marca oferă acum o soluţie completă pentru toate articolele uzuale de service. Clienţii vor beneficia nu doar de confort, ci şi de pe urma faptului că orice operaţiune de service efectuează este garantată de calitatea recunoscută a brandului Champion, conferind încredere atât tehnicienilor, cât şi clienţilor acestora , a explicat Ronald De Wilde, Brand Manager, Federal-Mogul Motorparts, EMEA.

Brandul Champion acoperă la acest moment cinci categorii de produs: aprindere, frânare, iluminare, filtre şi ştergătoare. Componentele de aprindere includ bujii de aprindere, bujii incandescente, bobine de aprindere, unităţi de control şi seturi de cabluri. Gama de filtre încorporează filtre de aer, de habitaclu, de combustibil şi de ulei. Gama de produse de iluminare cuprinde becuri cu xenon, halogen şi becuri miniaturale. Gama de ştergătoare disponibile include ştergătoarele premium Aerovantage, gama compactă de ştergătoare Easyvision şi linia de ştergătoare Rainy Day. Nu în cele din urmă, cu nou lansatele plăcuţe de frână, discuri de frână şi seturi de saboţi de frână, Champion oferă de asemenea piese de service de frânare.

champion 1

 

„Prin intermediul acestei oferte complete, Champion este acum partenerul preferat pentru toate componentele de service, incluzând bujii cu iridiu, ştergătoare plate subţiri şi o gamă largă de filtre”, a concluzionat De Wilde.

Acest an marchează de asemenea aniversarea a 110 ani de existenţă a brandului Champion, acesta furnizând aprinderea pentru modelul care a dus la omniprezenţa automobilelor, Ford Model T. De atunci, componentele de aprindere, ştergătoarele şi filtrele acestui brand au beneficiat de încrederea celor mai mari producători de vehicule din lume. Extinderea gamei de produse Champion a fost susţinută de unităţile de cercetare şi dezvoltare şi cele de proiectare ale Champion, din întreaga Europă.

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două divizii de afaceri independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale incluzând sisteme de frânare, ştergătoare şi o gamă de componente de şasiu, către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele şi fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley; sistemele de aprindere BERU (marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH), sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion, filtrele Interfil , produsele pentru motoare AE, Fel-Pro, FP Diesel, Goetze, Glyco, National, Nüral, Payen, Sealed Power şi Speed-Pro , piesele de şasiu MOOG şi produsele pentru frânare şi iluminare Abex, Ferodo, JURID şi Wagner.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproximativ 53.000 de angajaţi în 24 de ţări.

 

 

Adaugati comentariu